1/14

 
 
så nu har jag lagat köttfärsås och spagetti det var okej!
designen är på G och jag och julia håller på att fixa så snart får ni en färdig fin blogg c:
 

molnen är gråa men jag är ändå lycklig!

bjuder på så fina bilder nu känner jag c:
idag är det TORSDAG för er som inte visste det och jag tror torsdagar kommer bli min nya favorit dag heh.. why? jo för 1. idag börjar jag 12.20 
2. jag har bara två lektioner idag (mentor och idrott) 
3. torsdag är en typisk pannkaksdag
4. imorgon är det fredag
5. chansen är stor att jag kanske blir hämtad från skolan på torsdagar så jag slipper båta bussar och tåg i 1 timme för att komma hem
 
sen just den här torsdagen ska jag kanske också hämta ut min lön så så får jag massa pengar c: 
eftersom jag börjar om 3 timmar typ så funderar jag på vad jag ska äta till frukost.. vill ju inte vara hungrig.. vet dock att det är typ kyckling nånthing till lunch (det lät gott när jag läste det) fast imorgon är nog godast lunch på hela veckan c: då är det tacos! 
 
gud har suttit hela morgonen och funderat.. tänk om man hade en egen lägenhet! fatta vad sjukt najs liksom, då får jag inreda den själv och göra den så sjukt cozy! fast skulle nog inte klara av att bo själv.. är för rädd att det ska komma zombies (tack vare alla filmer :c)  så jag får väl skaffa en pojkvän som får bo med mig och skydda mig från alla zombies. 
kom ju på nu att jag inte behöver äta i skolan c: börjar ju 12.20 så kan ju äta brunch hemma och vara lycklig! yaay.
har mitt TE sålänge.
ME <3 TE = ∞ c:
hah asså vad ska jag äta? är sämst på att komma på mat :c får skaffa en kille som är kock c:
 
okej kom på en utmaning åt mig. vet fan inte om jag kommer klara den kommer nog glömma den också men ska försöka! okej utmaningen är att jag ska laga 15 <-- (börjar lätt) olika matrecept innan 1 oktober så har typ 1 månad på mig. hah jag som har sån sjukt dålig fantasi när det gäller mat. och juste maten måste vara god också! hah kommer faila så hård på det här men måste fan träna min matlagning.. 
 
och ja jag ska snart gör om min blogg börjar störa mig på typ allt snart, vill röra om. 
min bh kliar :c 
 
 

pannkakskväll!

 
ikväll är det ingen träning så det blir film och pannkakor! galet mys. kollar på ¨Fire up¨ på 6:an vet inte riktigt om det är så super bra hah men den duger. börjar 12:20 imorgon och har två lektioner ( mertor och idrott) hah galet chill dag imorgon! har fått lön också så nu måste jag bara till banken och ta ut pengarna!
 
 
 
har nog inget mer att skriv ikväll ville bara uppdatera lite, ska sova snart ska bara äta upp först lovar mina pannkakor är super goda! hah om jag skulle berätta för er nu vad mina planer för framtiden är skulle det nog låta såhär.. jag skulle flytta till USA sen skulla jag dag in och dag ut leta efter en svinsnygg rik ung kille som jag skulle gifta mig med och sen skulle jag bli hemmafru och ha ett hembriträde så jag slipper städa.. heh sen skulle jag gå en matlagningskurs. hah jag driver bara! visst det skulle fan vara kul att vara hemmafru men det skulle bara sluta med att jag bara sov hela tiden.. men däremot vill jag försöka flytta till USA, new york. inte länge men bara ett litet tag.. jag och ebba har såna planer men dom största planerna som vi har närmast är att bo i Götebog i en månad nästa sommar vi håller på att checka lägenhet och hoppas att det går. så håller på att spara pengar.. hah men ska avsluta här och säga gonatt. 
 

outfit.

 

smile good damit

 
shit asså sist jag log och visade tänderna på en bild och la upp den med mening är ju typ aldrig :c har ju alltid hatat mitt leende och mina tänder.. dom är så hemska att man inte ens vill lägga upp en före och efter bild. dock hatar jag tandställningen grymt mycket har haft den i lite mer än 8 månader tror jag, ska ha i 2 år och ett halv år har dom sagt men man vet aldrig. och ja som ni märker jag jag inte sluta använda photo booth hah. sitter och kollar på Förtrollad på 5:an ^^ kan inte låta min macbook vara, bara att trycka på tangenterna är underbart! hah måste låta som ett mongo som aldrig har haft en dator förrut hihi. men ska fortsätta kolla på film nu och hoppas på att man själv slutar lycklig i alla sina dagar som på film. 

brist på liv i Photo Booth

 
 
 
 
 

okunniga jävel!

  
lagon dryg, lagom seriös bild.. men är så sjukt trött måste samla ork så jag ska kunna ta mig till stan och fira isak hah. tänkte på en sak.. varför har jag ens en blogg? jag är inte direkt en intresant människa, jag har varken någon cool stil eller någon jobbig bakrund, jag kan inte ens fixa min egen design.. pinsamt men sant!
 
har typ inga läsare hah men dom som läser fattar jag inte varför.. jag skulle inte direkt läsa min egen blogg..
men men ska inte låta helt jäkla sur och bitter hah. är för trött för att vara vaken. 
har märkt konstiga saker om mig..
1. alltid när jag är ensam hemma sjuger jag jättehögt och tycker det låter underbart!
2. jag älskar närkontakt och det kan störa väldigt många
3. jag är besatt av att veta folks längd.. vilket är väldigt konstigt.
4. jag hatar att hälsa på människor (alltså typ människor som vet vem jag är men jag inte vet vem dem är)
5. efter klockan 22.00 har jag svårt att somna på natten.
6. jag hatar kyla men tror det är därför jag inte gillar glass.. et är för kallt liksom :c
 
jag kanske är annorlunda genom att vara som mig själv.. alltså konstig. skulle jag göra en lista på tre saker jag gillar och fyra saker jag inte gillar skulle de typ se ut såhär..

Gillar inte:
•Choklad 
•Glass
•kyla
•zombies
 
Gillar:
•Te
•Disney
•musik
•mjölk

haha ja väldigt många skulle nog säga VA?! tycker inte hon om glass eller choklad?! vad är det för fel på henne? ocj svaret på den frågar är : jag vet inte vad det är för fel på henne hon kanske blev tappad som barn? 
 
just nu sitter jag och myser med te ska testa göra en rostad macka med lax och philadelfiaost vi får se och vänta på resultatet..
det smakar... um.. okej
 
jag tror jag snart suttit och hållt på med det här inlägget i snart 1 timme.. bra där.. och tror att typ inga kommer läsa så känns ganska onödigt.. men jag har mitt te som gör mig lyklig så kan sitta här i 4 timmar till
men orkar inte lägga ner mer tid på det här inlägget så avslutar nu och säger baj.
 

groda

 
Julia gästbloggar. Halloj alla fåglar därute! 
Jag har nu övertagit Michelles dator.
Idag har MIchelle fått en vacker gåva av mig som innehöll deverse saker, bland annar kärleks-te och 
en rosa rattmuff!
Som ni ser på bilden är jag och Michelle två vackra varelser som inte sett dagsljus på ungefär 500 år som krupit upp ur jorden och övertagit en dator.
 
(Vi har absolut inga effekter på bilderna det är vårt naturliga vackra inre ni ser)
Nu skall jag överlämna denna maskin till en som vet vad hon skriver om.
Hejsvejs!
 
 

so happy i can die!

 
hah bjuder på bilden! har äntligen fått min macbook pro. så sjukt lyckligt att jag inte ens har hunnit smälta att den är min än c: hade kunnat skrika av lycka men har ont i halsen så det hade inte varit så bra. som ni ser på bilden har jag långt hår! helt otroligt va?! har fixat nailhair kostade sammanlagt ca 1800.-  tog dessutom 4 timmar att sätta in men är så lycklig över att bara ha långt hår så stod ut och njöt varje minut närmare stunden då allt skulle va i. hade 150 slingor så ha klart det tog ett tag har ju ganska tjorckt hår. jag sa få lära mig photoshop så är grymt lycklig över det också. så så fort jag kan ska jag byta design! *ursäktar även för att jag inte uppdatreat på typ två veckor* men ska sova nu tror jag börjar 9 imorgon hoppas jag får mitt riktiga schema hah eftersom hela den här veckan har varit chillvecka. t.ex. idag så hade vi typ sammarbetsövningar med alla 2:or hah och imorgon ska vi ha tipspromenad med alla 3:or. medans alla andra gymnasium börjar med prov så sitter vi och leker! 
 
jag går på DesignGymnasiet i HVTEX13A alltså hantverk-textil typ vi är 8 stycken i min klass *bara tjejer* men som dom har sagt hela veckan ska det börja en till tjej och en kille i klassen dom har bara inte dykt upp än. vi är den mista klassen på hela skolan men det är ju skönt! det finns också bara 3 linjer på skolan så det är en liten skola jätte mysig! 
men som sagt ska sova nu får skriva imorgon
-nattinatti-

Litet inlägg

Har varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste tiden men igår va jag upptagen och i söndags var jag på bio och såg monsters univerity! Jätte rolig och bra film hah c: igår jobba jag och sen övningskörde jag för första gången och så hade jag fysträning. Idag har jag jobbat och sen sovit skulle haft fysträning ikväll med men jag har så ont i huvudet och träninsvärk att jag helt enkelt inte skulle klara en hård fysträning. Ska jobba tills på fredag (: jobbar som innebandy ledare för tjejer födda 01-03. Det är den äldre gruppen, jag jobbar med Martina och klara som också är ledare i den gruppen det finns en yngre grupp också med tjejer födda 04-06 där skulle jag egentligen vara men jag bytte med en tjej för att hon var sjuk så när kom kom tillbaka idag fick hon ta lilla gruppen och jag fick fortsätta i stora istället för att kära mig 22 nya namn c:


helt fover alone

 
sitter hemma helt jäkla ensam ocgh fixar bilder..kul. ska på bio imorgon med julia och ebba vi ska se monsters inc. univeristy c: kult 
som ni ser springer jag runt halvnaken och testar hur jag ser ut i mittbena hah helt okej. men ska fixa lite mer bilder nu så baybay. c:
 

sol•mys•melo•mojito•ost•kex•ebba

 
 

Göteborg!