let us fly away

 
om 1 timme åker vi till Arlanda sitter och äter frukost och har lite små ångest över de jag har packat, vet att jag kommer köpa massor så väskan är så gott som tom nästan. 
så lycklig att vi flyger just från Arlanda för då blir de en tur på VS c: 
 
hittade min kamera laddare iaf så slipper köpa en ny "lycklig" 
kommer inte blogga under dem här två veckorna men kommer nog ladda upp lite halvbra bilder på instagram och dayviews.. 
är så hungrig men vi har typ inget att äta hemma förutom knäckebröd.. så får väl antingen fantisera ihop något eller så får jag köpa något att äta på Arlanda.. fast vill inte slösa pengar på mat när jag kan slösa de på massa fina saker.. 
 
men nu ska jag få i mig något anske gör ett mobilinlägg med en mysig strand bild men förvänta er inte för mycket eftersom datan inte är med,
I´ll be back in two weeks, see you then.

söndags mys & svanskota smärta

sitter nere i köket och försöker få i mig lite mat. kom hem idag från storvreta och jag har så ont i hela kroppen! smällde i svanskotan så har lite svårt att sitta.. 
mina föräldrar sitter i vardagsrummet och letar spontan resa till thailand, tror dem hitta en om dem bokar åker vi imorgon klockan 1.. så det är väl bara upp, packa ur och packa om..
 
nu är det tydligen bestämt.. VI ÅKER IMORGON! 13.25 tror jag planet lyfter.. åh cozy att få fira nyår i thailand c:
kommer nog inte ta med någon dator till thailand så kommer inte uppdatera förns jag kommer hem igen. kommer dock ta med kameran och ta massa bilder!  
 
måste dock hitta min kamera laddare annars måste jag typ köpa en ny imorgon.. för annars är det kört :/ 
men ska leta nu och packa så kanske hinner skriva ett kort inlägg imorgon eller ikväll annars godnatt gottnytt år & vi hörs nästa år!
 
 

26 - 12 - 2013

 
så nu sitter jag här och packar alla saker som ska med till storvreta (innebandycup i uppsala för er som inte vet) ska bli så sjukt kul och jag är så sjukt taggad! tar med mig datan upp så förhoppningsvis kommer jag uppdatera varje dag (om inte ör något fel och ni borde oroa er) 
 
men ska fixa iordning de sista och sen ska jag krypa ner i sängen åker hemmifrån 10.50 och spelar första matchen 13.30 som skrever väl i morgon kväll.
 
 

the hobbit

 

Δ a merry little christmas Δ

 

catch the dream

 

the way we work.

 
gick upp 10:20 imorse för att gå på ett medelpass klockan 11, känner mig sjukt duktig och ska iaf försöka träna (på gym eller pass) minst 2 gånger i veckan dock blir nästa vecka lite tight eftersom tisdag julafton sen fredag, lördag & söndag har jag innebandycup så får väl ändå till någon slags träning då dock. funderar på om de här ska bli mitt nyårslöfte "att börja träna på gym eller pass minst två gånger i veckan" skulle de gå? har ju också 3 dagar i veckan innebandy i 2 timmar men kan väl lösa de på något sätt, tror dock också att vi kommer få nya tider och dagar på innebandyn så vi får se vad som händer efter storvreta (innebandycupen).
 
känner att jag skriver "dock" ganska ofta hah! det är ensam jag verkligen hoppas på och de är att vi firar nyår på samma sätt som förra året, på en strand i Thailand!
älskar alla billig shopping i Thailand det är helt underbart! och där finns också en marknad stor som 4-5 fotbollsplander om inte större tror det tog 5 timmer eller nått att gå igenom hela sist helt sjukt, men också underbart!
 

Dan före dan före dan före dopparedan

den 30-11-2013 skrev jag " funderar på att utmana mig själv och sy en egen julaftons klänning.. ska man göra de? funderar på en söt kort kläning som är röd vit i julens färger ska skissa lite en har en liten tanke jag kanske kör med c: önska mig lycka till!" och nu igår satt jag i 5 timmar och sydde den här kläningen! whoho! 
 
resultatet blev:
 
 
satt inte i 5 timmar i sträck, tog lite pauser och åt lite (julbord på skolan) sen var jag kvar till cirka 4 på kvällen. ebba och jag var dem ända eleverna kvar på skolan men det var ganska skönt gillar att vara i skolan den är så mysig och alla elever och lärare är så trevliga så det är liksom helt ok att vaar kvar även om vi fick jullov vid typ 12-tiden. klänningen ser lite sne ut iaf på baksidan men den är inte de på så ta det lugnt. blev faktiskt jätte njöd för att vara typ den första klänningen jag har sytt! och har redan massa ideer på andra klänningar jag vill sy Ifall jag får en speciel symaskin och lite mer utrymme (om jag inte får symaskinen i julklapp kommer jag ändå köpa den så kommer ha en sån till nästa år iaf c: så ni kommer få se fler kläder med tiden. bilder på när jag har på mig kläningen får ni på julafton + massa andra bilder (eller så lägger jag upp dem dagen efter om det blir försent på julafton eftersom vi firar exakt hela dan, vid frukost med min bror, vid lunch släckten på mammas sida, vid middag släkten på pappas sida. det är bara 3 dagar kvar shit! känner ingen stress eftersom jag har alla paket färdiga men känner mer som man gjorde när man va liten. har dock bara lite julstämning kvar eftersom jag insåg att det kommer inte finnas någon snö på julafton men kanske får tillbaka lite julstämning när vi ska ta in julgranen idag! 
 

-hard workout-

 
 
gymt rolig men ändå jobbig dag!
vi hade pyjamasdag idag i skolan och jag sodde på mig lite popcorn (som dock var gratis) och sen efter skolan var jag på gymmet för första gången på typ 1 år om inte mer och tränade i 2,5 timmar. sen nu när jag kom hem hade jag fått min glossybox.. as nöjd med kvällen! 
nu måste jag bara lista ut vad jag ska äta till middag.. 
 
blev jätte glad imorse också när jag blev väckt av ebba klockan 8 på morgonen och sen gjorde hon pannkakor till mig till frukost och sen åkte vi till skolan tillsammans, ebba är min andra wifey som lagar mat till mig c:
 
ska nog laga lite soppa så jag blir varm och sen sätta på en film och bara slappna av, mysigt.
 
 

nike free run

har precis kommit hem från ett 4,5 timmars långt fystest.. inte kul.
mina brännsår på knäna gjorde inte heller saken lättare.. 
 
är det bara jag eller är inte nike free run så sjukt snygga! hade ett par förut som löparskor, men mina fötter klarade inte dem lätta sulorna så jag sålde dem.. ångrar mig vill ha ett par nya! men om vi åker till thailand ska jag nog försöka hitta dem här tre!
 
 
sjukt snygga right? 
 
men om vi inte åker får jag väl typ försöka lotta ut ett par eller nått.. kommer bli sjukt svårt! men känner att när man ser dem i verkligheten kanske man har lättare att bestämma sig eller om man testar dem.
ska till gymmet för fösta gången på typ 1 år om inte mer, gillar verkligen inte gym tycker dem är läskiga med massa muskelknuttar som bara kollar på en för att man typ inte orkar lyfta minsta vikten.. hah usch!
men ska med ebba och martina imrn så ska kolla om jag har kvar mitt medemskort eller om jag ska försöka muta in mig eftersom onödigt att köpa ett nytt medlems-årskort nu när det är typ 15 dagar kvar till 2014.. det är inte direkt för att jag tycker att jag är tjock eller nått som jag känner att jag ska börja gå på gym de är nog mer för att bygg upp muskler eftersom jag vill mindska risken att skada mig på t.ex. innebandyn. och jag är hälldre smal-muskulös än smal-smal. 
 
men ska sova lite nu!

ps. jag lägger inte upp så mycket bilder på mig för att jag har kort hår och typ haft de i typ en månad om inte mer men gillar de inte och orkar ofta inte fixa med de eftersom jag ska låta det växa så thats why.
 
 
 

r u d o l f

 

ginatricot style.

är så sjukt lycklig över mina nya löpartights som jag bara var tvungen att köpa! så snygga så sköna. dem finns inte kvar på hemsidan så kan inte lägga upp en länk, men jag köpte mina i sickla köpkvarter och där fanns det många kvar. 
 
 
 
 

11•12•2013

 
 
wow jag har officiellt inget liv eftersom jag suttit och gjort 20+ present rosetter.. 
är ju snart klar med all julshopping tror jag har typ 5 paket kvar men ska försöka köpa de mesta på fredag.
 
var hos läkaren idag bara för att göra en liten koll från bilolyckan.. och tydligen har jag fått en lätt hjärnskakning och kanske ett stukat revben.. visste inte att man kunde stuka revbenen men tydligen går de :S 
 
hade värdens mysigaste samhälles lektion idag trodde att det skulle bli jobbigt och pinsamt eftersom vi skulle ha redovisning.. men det va rena motsatsen. va är cirka 9 stycken i klassen nu hah stor c': men iaf min lärare hade tagit ett litet bord och sen ställt fram tekoppar, tända ljus och fika (singoalla & saffrans gifflar) och sen satt vi och drack te, åt kakor och pratade om våra olika bugetar (som vi gjort på lektionerna innan).. kan inte varje lektion vara så mysig!
 
ska snart gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon. shit det är liksom den 11 december idag snart är det den 12 december och då är det bara 12 dagar kvar till jul! och några dagar extra till nyår.. hah. känner att jag måste köpa typ snart till klänningen man ska försöka lyckas med hah ska försöka kolla på lite typ imorgon om jag orkar annars kollar jag på fredag när jag ändå ska iväg och köpa julklappar. 
 
men godnatt till er som orkar läsa och sov gott
 
 
 
 

-skakis-

(bilen på bilen är inte våran det är den vi krocka in i)
 
skrev inget igår för jag mådde så dåligt hade ont i huvud, rygg och var väldigt skakis. igår morse var jag och mamma med om en bilolycka skulle man kunna säga.. vi åkte rakt bak ner för en backe utan broms eller växel korsade en väg och for in i en parkedrad bil. som tur va hände nog de bästa som kunde hända ingen blev skadad vi körde inte på någon och ingen körde in i sidan av oss (vilket nog hade gett hemska påföljder)
själv kommer jag inte ihåg så mycket från smällen men kommer ihåg att mamma i panik började trycka på handbromsknappen, sen körde hon in i betonmuren för att försöka minska farten sen vet jag bara att jag satte luvan över huvudet och blunda.. 
 
hade tandläkar besök som jag och mamma skulle till.. och efter de matte prov.. satt bara och skaka på provet och sen åkte jag hem. kunde knappt sova inatt för jag låg och grät.. vet inte varför men det var ändå ganska skönt.. vaknade fem imorse och kunde inte somna om.. 
 
idag börjar jag klockan två, eller börjar och börjar alla mina lektioner är inställda för att klockan två ska jag vara på karolinska institutet och hjälpa till att fixa till nobel night cap. kommer väl vara där till åtta eller senare, vet att festen börjar elva eller nått.
 
 

08•12•2013

 
det är andra advent och jag var tvungen att fira de första gången ensam.. kul. 
asså saknar sommaren 2013. saknar allt som hände, saknar alla minnen, fast jag längatr så sjukt mycket till julafton och nyår.. försöker tänka ut ett bra nyårslöfte.. och inte ett för svårt eftersom jag tänkte att iår ska jag iaf försöka hålla löftet. haha. 
 
 

let it snow.

är det inte helt underbart?! snö! vissligen kom första snön igår men den la sig aldrig. hann dock inte ta några foton för solen gick ner innan jag kom hem.. 
idag har varit en väldigt onödig dag för mig.. usch. min hanteverks lektion var inställd idag, började 11.55 och slutade 12.55. 
 
är ensam hemma.. forever alone and all that shit.. min bror flög till thailand med sin fiancee och man mammi och pappi flög till spaninen.. själv flög jag till sängen för att leta julklappar via internet.. 
värst är väl på kvällarna eftersom jag är mörkrädd.. men än så länge har jag överlevt.
 
 
 
 
 

02•12•2013

åh härliga måndag och jag sitter och snorar och hostar i köket :c försöker få i mig lite yoghurt och müsli men har ont i halsen så de går inge bra :c
 
har egentilgen inte så mycket att skriva funderar att sätta på en film. vilken vet jag dock inte. 

01•12•2013

 
 
åh va mysigt med advet! nu är det 3 veckor och 2 dagar kvar till julafton.. heh. har så svårt att få ihop julklappar till alla :c och få ihop de med pengar :/ 
fick veta i morse att Paul Walker från "Fast and furious" dog inatt :c jätte ledsen gillade dem filmerna :c och även om ha va typ 40 så är han ju snygg ;c
 
 
 
så inte bara roliga nyheter på första advent :c och det finns en till dålig nyhet :c kolla ut! jag ser fan ingen snö som jag önskade :c (lätt besviken) 
 funderar på att utmana mig själv och sy en egen julaftons klänning.. ska man göra de? funderar på en söt kort kläning som är röd vit i julens färger ska skissa lite en har en liten tanke jag kanske kör med c: önska mig lycka till!