♥LISTA♥ D.18

 
- GINA
- HM
- CARLINGS
- BIKBOK
 
 

s å ♥ s j u k t ♥ s a d

 
kul igår fick alla jävla människor reda på vilket gymnasium dom ska gå på UTOM JAG! kul. gymsasiumet (linjen) jag sökte till hade 30 platser 10 elever sökte och alla kom in alltså 20 platser kvar jag ba YES nu kommer jag in MEN sen när jag loggar in efter 20:de gången (allt fuckade ur dom 19 gångerna innan) står det att jag har kommit in på mitt andra hands val -.- i was like WHAT?! jag går in och läser om gymnasiet och då står det att gymnasiet ska få nya ägare och bla bla bla och om dom nya ägarna inte blir godkända ska typ skolan läggas ner elr ngt sånt skit och alla som sökt ska få reda på om dom kommit in i mitten på juli.. sen idag smsar min kompis mig att gymnasiet ringt och sagt att hon kommit in.. jag har fortfarand inte fått ett sånt samtal :c
 
 

outfit.

 
 
 
 

L Ä N G T A R ♥ T I L L B A K A

 
har varit där ett antal gånger men vill aldrig lämna stället har bara varit i Disneyland Paris och det stället är helt magiskt var två år sen jag va där nu senast och vil helst tillbaka i år ♥
 
 

♥LISTA♥ D.17

 
  
 
 
 
 

F A C T S

 
 
 
 
 
 

♥LISTA♥ D.16

 
självklart kollar man på disney filmer på helgerna det är typ det bästa som finns♥
 
 

G y m n a s i e a n t a g n i n g

Skulle komma vilket gymnasium man kommit i på men det ända man får upp är det här :(

 

 

♥LISTA♥ D.15

 
- 2 pannkakor med sylt
- bacon
 - ägg
  -te
 
 

birthday gift´s

 
 
 
- ljusblå hoodie 
- tränings linne
- 2 tränings bh:ar
- 2 toppar
- ljusblå bh
- vit bh
- gråglittrig bh + trosor
- 3 mobilobjektiv (fisheye, macro, vidvinkel)
- mary kay ansikts rengörning
- pengar på kortet (vet ej hur mycket än)
- paket på väg
- 500:-
- 300:- på BikBok
- 500:- på carlings
- 200:- på ginatricot
- 700:- HM
- fyra par spets trosor
 
 
 

happy birthday till mig igen

 
firade mig idag med lite folk eftersom jag var på grönan hela dagen på min födelsedag. bilder på allt man fått kommer nog upp ikväll
 
 

C O Z Y

funderar på om jag ska gå runt i mjukisbyxor och linne hela dagen och kolla på massa mysiga filmer.. sen kom jag på att det går inte eftersom vi ska fira mig i dag med lite släktingar c: 
 
så jag tänkte att jag får väl mysa hela dagen imorgon men sen kom jag på att imorgon 15.45 ska jag vara på eastmaninstitutet och sätta in tänställning i underkäken -.- kommer suga! kommer typ bara kunna äta soppa i en vecka :c sen på fredag ska jag på bio med ebba och se "DUMMA MEJ 2" haha passar väl bra in på oss..
 
sen på fredag ska jag få reda på vilket gymnasium jag kommit in på..  sen nästa vecka då är det 1 juli haha vet inte vad som händer i juli men bara så att ni vet att det är 1 juli då c: 
 
ska kanske göra någon nytta innan alla kommer såå bye.
 
 

♥LISTA♥ D.14

 
 
min högsta dröm är just nu är väl att jag kommer in på det gymnasium som jag sökte till, Designgymnasiet i nacka! kommer jag inte in där kommer jag nog bli så sjukt ledsen :c får typ reda på om jag kommit in där den 28 juni så det är ju om 2 dagar! är så sjukt nervös.. 
 
 
 

♥LISTA♥ D.13

 
 
 

♥LISTA♥ D.12

 
 
 

it´s my birthday!

underbart att vakna upp och känna att nu är man 16 haha. 16 är inte ens någon speciell ålder föruton att man typ får börja övningköra c: jag och ebba sov på världens mysigaste plats och jag blev väckt på sängen med presenter 06.45 haha kul, men men det gjorde inte så mycket. vid 2 tiden åkte jag och ebba till grönan. jag har en homie på jetline som heter Anton haha han fick ALLA att börja sjunga 'ja må hon leva' hah! sen senare på kvällen innan dom skulle stänga sprang jag och ebba runt och letade efter en person som sålde heliumballonger jag ville köpa en patrikballong men vi hitta inga ballonger så jag fick ingen :c


 
 
 

Midsommar!

 
bilderna är helt i oordning men men <3 
 
 

♥LISTA♥ D.11

 
  
 
 

♥LISTA♥ D.10

 att leva tillsammans med ebba ha ett jobb och ett hus! en pojkvän och en fluff hund (:
 
 

Nytt!

 
 
köpta från bikbok.
skjort/hoddie - 349:- 
gula - 124:- (50%)
 
 
 

♥LISTA♥ D.9

 
- mobil
- nycklar
- hörlurar
- bilnyckel
- körkort, leg, busskort, OKQ8 kort, presentkort, HM-kort, och lite fler kort (:
 
 

♥LISTA♥ D.8

 
 
 
 

R.I.P Morgan

 
 
 
 

♥LISTA♥ D.7

♥ Ebba och julia ♥
 
 

♥LISTA♥ D.6

 läser inte andra bloggar så ofta men om jag läser så läser jag:
 
 
 
 

♥LISTA♥ D.5

 
 
bilden togs den 17/6-2012 
 
 

♥LISTA♥ D.4

 min bror har kanske inte alltid varit den snällaste men han är ändå den bästa som jah litar på till 100%. känns jobbigt nu när han har flyttat hemifrån men men. det finns inget mer att säga han är bra typ bäst.
 
 
 

outfit. purple day.

 
 

15/6-2013

 
holy fuck nu är vi nära haha 16 är inte ens ngn speciell ålder förutom typ att man får börja övningköra, dricka i italien, ta traktor körkort och att man börjar i gymnasiet.. fast i USA får man ju ta körkort när man fyller 16 :c 
 
jag är fortfarande lika söt nu som jag var när jag var liten.. LOVAR!? det är bara det att iblad orkar jag inte vara söt ni vet man måste ju ta en pause då och då.. HA lol vem försöker man lura :c 
 
 
min näsa var bredare när jag var liten.. 
 
 
 

♥LISTA♥ D.3

min dröm kille skulle vara lång och helst lite muskulös. jag faller ofta för leende och ögon så fint leende och fina ögon skulle han nog ha. han ska inte röka eller snusa för de är blä blä *stolt för att jag aldrig har testat* han ska vara mysig. han ska vara äldre än mig. sen vet jag faktist inte jag bryr mig nt så mycket om hur han klär sig elr vilken färg han har på ögonen. 

det är svårt att säga exakt hur ens drömkille ska vara för ställer man för mycket krav är chansen att man hittar honom 1 på miljonen. det jag skerv där ↑uppe är bara exempel på saker jag gillar hos killar men inga måsten hos den perfekta killen. 

 

14/06-2013

 
nu är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller 16 c: det är nt direkt så att man är lika spänd som man var när man var liten, att man inte kunde sova kvällen innan, att man satt veckor innan och skrev ner saker man önskar sig. men visst ser man fram imot det eftersom jag har ju plander den dagen och dagen efter c: fast jag kanske är lite barnslig som fortfarande skriver önskelista c:
 
 
 
 haha vissa saker kan man nog lista ut vad som står men men fuck that shit. 
hoppas jag får punkt 4 skulle bli så överlycklig att jag skulle börja gråta.. heh c:
 
 

♥LISTA♥ D.2

jag bor typ utanför Stockholm i huddinge. har bott där hela livet alttså har jag aldrig flyttat. jag föddes faktist i huset jag bor i, så nu vet de de också. jag vill nog aldrig flytta ifrån stockholm, kan hända att ma flytta utomlands men jag skulle ha svårt att flytta någon ananstans i sverige. 
 
 

♥ LISTA ♥ D.1

 
 mitt namn är Michelle jag fyller år om 11 dagar och är 1.63/1.64 cm lång. jag har fotstorlek 37/38 och jag har små händer. jag har tandställning och har haft det i ca 192 dagar c: jag är singel. jag älskar TE, jordgubbar, pannkakor, rymden, musik, filmer, fanta exotic, enhörningar och mysiga tröjor. jag har glasögon för jag är översynt, så alla bilder som komma upp med mig och ett par as feta brillor säger jagbara nej dom är nt fejk. jag fick reda på för cirka ett år sen att jag har dyslexi. jag börjar gymnasiet nästa termin och hoppas på att komma in på mitt förstahandsval, jag har bara 192,5 poäng så håll tummarna. jag är en badkruka :c jag ändrar mig ofta efter personer. mitt enda A jag fick i betyg var i slöjd. jag sjunger inte i duschen, men sjunger därimot alltid när jag kör eller är ensam hemma. jag har en moppebil, som jag snart har haft i 1 år. jag fick skriva moppeprovet 3 gånger. jag blir lätt arg och avundsjuk/svartsjuk. jag pratar med mig själv. jag snarkar. jag tränar innebandy och har gjort de i snart 10 år. jag har en lista med saker jag ska göra hela sommaren c: min födelsedag ska jag fira hela dagen på grönan. jag har bara varit på liseberg 1 gång. jag har rest ca 30+ gånger (thailand, spanien, frankrike, italien är vanligast) jag vill åka till USA. jag saknar disneyland paris. min natuliga hårfärg är råttfärgat. jag har färgat håret ca 30 gånger. jag har färgat håret i färgerna blont, rött, rosa, brunt, orange, mörkbrunt. jag är jättesugen på att baka men vi har ingen ugn för tillfället:c jag saknar en person jätte mycket. jag har guldkort. jag gillar inte glass, cola, choklad. ← kan äta/dricka men det är inga favoriter. jag kräks av blåbär typ. jag mår jätte illa av körsbärs smak/lukt. jag älskar WE♥IT. jag har dayviews, facebook & instagram. mit hår var så slitet så jag var tvungen att klippa av de. jag har löshår. jag gillar rumpor. säger alltid that ass och slår på dom c: blir arg när jag inte får som jag vill. jag har beslutångest. alla i min familj börjar på M. hatar att sova ensam. jag gillar rosa. jag vill ha en egen lägenhet. sängkläder (lakan, påslakar & örngott) har stor betdelse för mig och jag vill alltid matcha. hatar mitt hår för tillfället. funderar på att skaffa mittbena. jag sänkte mig från A till B i bild. jag vill ha en hund, som ska var jätte fluffig. 

♥ LISTA ♥

 

Dom närmaste 30 dagarna ska ja göra en lista.
Börjar senare idag.
Enjoy!
1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dröm killen
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. Bild på det jag åt senast
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Dina kompisar
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

 

 


grillmys

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gömmarn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gymnasium nästa→

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bal

 

 

 

jordgubbstårtor på G!

 
 
 

E-G-O

 
 
 
 
 

hard work work.

sorry att jag inte har skrivit nåot på ett tag har nt haft tid. har jobbt och haft "bal" c:
jobbade fredag till söndag i kungsan som städare.. så ni som vad där och såg orangeklädda tjejer med stora blåa påsar såg nog mig :c på söndagen rengande det så sjukt myket haha folt hlaka hela tiden.. 
 
sexiga jag i regnkläder..
 
 
 
tjänade ca 200:- i extra peng för att jag samalde ihop ölglas haha (y) sen fick man ju saker också utav dom snälla stonden som t.ex. brända mandlar och klubor c:
 
 
 
 

BAL!

 
 
 

Lunch på jobbet

 

 

New nails

 

 

Frukost!

 

Outfit of yesterday

 

Psychofacts.

 

Student!

Var på Maloues student igår glömde lägga upp bilder men här får ni en

 

Besviken.

Så sjukt besviken på mig själv köpte den här igår tappa den idag :c mst köpa en ny nu :@

 

 

Go Go Girls!

 

Outfit of the day

 

Gröngöling

 

 

Mina finsate chai latte

 

Shopping!

 

Lunch!


Bästa flickorna i stan!


Sola och frukost


jävla väder.

har jobbat idag typ sommarjobb elr delar till sommarjobbet..
vi skulle lasta på 60 stycken tunga bord på vagnar.. i spöregn. inte det roligaste jobbet men det blir roligare i sommar och sen när pengarna kommer blir allt bäst så det är väl bara att stå ut. 
 
sitter in my castle och dricker chailatte *MUMS* är jätte blöt men ska snart ta ett varmt bad ska väl bara vara hem sen resten av dagen och kolla på film.. men det skulle varit mysiare om man hade ngn att mysa med framför tv:n.