• • •


 
hihi mår äckligt illa. varje gång jag ställer mig upp får jag ont i huvudet, varje gång jag länner mig ner kallsvettas jag.. but hey det är fan första advent i morgon. 
 
fatta va underbart om det skulle snöa inatt c: sen kan de försvinna på måndag så det inte blir kaos att köra till skolan c: jag gillar snö, gillar att åka skidor, snowboard och bygga snögubbar + att det är mysigt när det är mycket snö ute och man myser inne men hatar när det är snökaos och man inte kommer fram, hatar att snön är så kall att man bara fryser om man inte har på sig 6 lager kläder, hatar att skrapa bilen.. annars gillar jag snö 
 
fatta vad mysigt om man hade en räv, rävar är så sjukt fina OCH jag vet att man kan köpa såna i ryssland c: heh så det är väl bara åka dit och köpa en då c:men fatta liksom man ba nej men jag är ute och går med min räv.. skulle lätt bli coolaste männsiskan i sverige. just nu är man ju typ betydelselös.. :c fast vill ha en iller också och jag är gaska säker på att räven kommer käka upp illern.. :c så den kombinationen är nog inte så bra 
 
har legat och kollat på "easy A" heh måste erkänna jag som tjej kan stolt säga att när jag är sjuk kan jag inte få nog av tjejfilmer! c: eller disney för den delen. funderar på att sätta på en till film vet dock inte vilken.. försöker hålla mig vaken så jag ska kunna sova inatt.. har iaf fått i mig lite mat och nu väger jag ca 45 kg, gillar inte att vara sjuk. man kan liksom inte göra något ända jag har kunnat göra idag är liksom 1. ritat, 2.lyssnat på never shout never, 3.kollat film och 4. sovit. vissligen är 1,2 & 3 inte så dåliga eftersom jag mår lite bättre av att rita och inspireras, christofer drew har en sån skön röst att lyssna på och film är alltid mysigt. det är dock 4:an jag inte gillar, det är nu alla ba "VA GILLAR INTE DU ATT SOVA?!" och jo det är klar jag gillar att sova men gå och lägga sig 18 vakna 6 somna om vakna 10 gå upp somna vid 15 vakna vid 18 och nu försöka vara upp fast jag är väldigt trött är inte kul. dessutom som sagt får jag typ största huvudvärken när jag ligger ner :c
 
men ska sluta skriva nu.. okej jag hörde precis hur huden som jag vaknar stängde en dörr på övervåning.. :s
omg jag är ensam i ett hud med en hund som kan öppna och stänga dörrar... 
skriver jag inte imorgon vet jag inte varför men vi kan skylla på att hunden stängde in mig..

-ariel-

 
hur jag spenderar min tid när jag är sjuk.. 
skulle egentligen vara med på öppethus i morgon men mår fan inte bra :c så tror inte jag kommer vara med. sen ska jag spela match imrn mot täby i täby och jag vet inte om jag kommer kunna va me på de heller :/ vill så gärna men det är fan inte kul att spela match med halsbränna :( så vi får se om jag mår bättre i morgon bitti.
om ni undrar varför jag rita lilla sjöjumfrun kan jag berätta att jag tycker den orginala bilden är så sukt snygg och jag skulle så sjukt gärna vilja tatuera in den på låret c: men ska fundera mer på de där med tatueringar, har några idéer men orkar inte göra dem och sen kanske ångra mig efter en månad.. så ska tänka länge och noga. 
 
uppdatering från skolan då - just nu håller vi på att jobba med nobel eller ja vi har gjort de sen början på oktober och ja, jag är redan klar med mina 3 dräkter c: vet att det skulle komma en kille som skulle testa en av dem idag men jag har varit hemma sjuk så har inte fått någon information om hur det gick :s eftersom jag va klar började jag klura på några blommer som skulle vara dekor, gjorde 4 exempel och alla dem blev valda så nu är det jag som ansvarar för alla blommor.. 9 timmar senare och jag är så sjukt jävla trött på dem får huvudvärk så fort jag ser, rör eller tänker på dem..
vet att efter nobel om vi får tid över ska vi få sy nyårsklänning till oss sjävla jag har absolut inga idéer om hur den ska se ut eller ens vad jag passar i :c vet ju inte ens vad jag ska göra på nyår :s 
 
 

-Öppethus-

 
 
kom precis hem från öppet hus på min skola. om du inte har för dig något på lördag gillat design och är 98 (ska börja gymnasiet) kom dit! tror det är mellan 12.00-15.00. 
 
nu till något helt annat! jag får måste typ sluta dricka läsk.. inte okej. eftersom jag knappt äter godis, knppt gillar bakelser eller choklad (gillar dock att baka, lol) och har gått från 1dl socker i mitt te till inget (fri från socker i snart 3 månader tror jag) så får jag jätte jobbiga socker kickar från läsk.. börjar med att jag blir hyper och pratar massor.. sen börjar skratta åt allt.. sen börjar jag gråta.. 
anyway detta hände på öppet hus och det sluta med att jag fick gå ut och sätta mig tills sockerkicken va över.. sjukt pinsamt.. och när den va över var all min energi borta :c
 
 
 
 
 

-gymnasiemässan-

 
 
 
 
 

-octopus-

 
ååh blir lcklig av fina saker!! är så sjukt kär i typ alla slags hoodies speciellt dem två första, dem är "to die for"så jävla cozy! 
 
helt otroligt att det snart är första december alltså första advent! shit! jag må va smått barnslig som fortfarande skriver önskelista.. och jag må vara smått barnslig somm redan har kollat på alla " nu är det jul igen " filmerna.. hah men jag älskar julen. dock är jag mindre förtjust att gå ut i den kalla snön.. :( fryser så lätt. 
 

- Söker töntig framtida kille -












Känner bara fyfan va mysigt! Någon som känner likadant? 

Just a little smile

 




-feel like it-

 

-first day after a cosy free weekend-