| Frulle efter morgon promenad


 
 

Vaknade vid 8 av mig själv och kände att ”dega” var inget jag ville göra dem här morgonen. Jag tog hundarna och gick på en 40 min promenad vilket var underbart skönt.  Det var helt tyst, gräset var fortfarande blött från gårdagens regna och alla blommor speciellt rosorna från våran rosen buske luktade helt otroligt. 
 


| Midsommar


 
 

 
 
 

| Sluta krångla

Är det bara min mac som krånglar? 

Ni som varit inne på bloggen har märkt att det blivit så mycket inlägg den här veckan och det är bara för att min MacBook bara dog, gick inte att starta eller ladda sen nu idag när jag snart skulle åka till Täby för att jag hade en bokad tid med apple så bar börjar den ladda och nu funkar datorn. Så nu har jag avbokat tiden och snart åker jag iväg till landet, där jag då inte har någon WIFI så datorn stannar hemma men är hemma lördag eller söndag igen. 

 

 
 

| Gröna Lund

 
 

Helt sjukt vad jag har längtat, Gröna Lund så härlig plats! Åkte dit med bästa Anna, det var egentligen tänkt att vi skulle vara där när dem öppnar (11.00) men sova var ju så skönt så vi kom dit 13.40. hade ju varit lite trevligare med bättre väder med det var mysigt ändå. Sen åkte vi Insane med Viktor Frisk, hah helt galet vi åkte upp och ner hela åkturen.sen på slutet blev det någon trippel snurr, han skrek , vi skrek och alla skrek men jävlar vad kul det var!


Projekt LΘNGBΘΔRD Del.3

 
  
 
 
 
 
 
 

"Vad vill du göra i framtiden?"

Hur många gånger har man inte fått frågan ”vad vill du göra/bli i framtiden?”. när jag var mindre var det en enkel fråga, jag visst vad jag ville bli och det var författare sen när jag fick syn problem och diagnosen dyslexi sprack den bubblan.

 När jag började 9:an hade jag tankarna om designer, kläddesigner. Att få skapa helt otroliga kreationer som andra folk kan bära. Det är den drömmen som lever just nu. Även om jag vet, eller åtminstone tror att jag vill jobba inom design hade jag förut ingen aning hur eller vad jag skulle göra efter gymnasiet. Men jag VET nu vad jag vill göra efter gymnasiet, jag vill flytta till Australien. Inte permanent resten av livet men åtminstone ett halvår. Bara leva i nuet där och ta reda på vad nästa steg i livet blir

 
 

Projekt LΘNGBΘΔRD Del.2

 
 
 

Efter ett långt uppehåll har jag nu gjort del 2 av mitt Projekt LΘNGBΘΔRD. Berättade aldrig det men delade upp hela projektet i 4 delar, del ett var när jag slipa och tog bort alla griptape, del två är skära ut mallar, del tre är att spreja och del fyra är att fixa till hjulen. Har gjort dem två mallar jag behöver och ska åka och köpa sprejfärg i morgon. Kommer kanske skruva på dem gamla hjulen så jag iaf kan använda brädan, dem hjulen jag vill köpa kostar runt 500-600.- och vet inte om jag har råd att spendera dem pengarna nu, men hey de skulle vara första gången jag skulle göra något sånt dumt. 

 

Elva dagar kvar till en otrolig dag.

 
 
 
Nu är det bara elva dagar kvar till något stort,
MY BIRTHDAY såklart!
 
Räknar ner dagarna, och visst 17 är inte en sån jävla stor grej, men om de inte är så stort ska man göra det stort! Såklart jag ska ha fest. Fast fest och fest är nog inte de bästa när man ska jobba dagen efter, så ska ha en mysig grillkväll. Såklart vill jag göra allt lite roligare så har tvingat alla som kommer att bära något rosa. Självklart ska jag försöka få in de rosa temat så mycket med hjälp av ballonger och badsaker. Kommer bli PINK hoppas jag!

| Har du hört talas om WR.UP?

 

Har du hört talas om byxorna WR.UP? 

jag fick en första blick av dem för ett halvår sen, dem tar fram dina feminina kurvor och formar så att rumpan ser som bäst ut. Funderar starkt på att köpa ett par men det ända som beskymarar mig är att dem är så dyra. 
klicka för att komma till deras sida --> www.freddy.com


| sommarlov

Hur sjukt som helt att man har gåt ut 1:an idag, känns som att det var förra veckan jag började och nu tog allt slut.

 Allt jag har hunnit göra under detta år i skolan är helt sjukt och jag kan helt ärligt säga med handen på hjärtat att jag längtar till 2:an.  Dem 3 största grejerna jag minns är nobel, modeviningen och Walk In Town.

Liksom sy kläder till nobel night cap som 16 åring är ju helt sjukt, vet även att i 2:an ska jag göra det igen sen i 3:an får jag vara med på nobel night cap, helt sjukt! (har inte fått några bilder från nobel och troligtvis kommer vi inte få några heller).

 Sen har vi ju modevisningen där jag jobbade som påklädare på MildhPress modevisningen, hur coolt liksom. Just också att jag var en av dem få från min skola som fick göra detta. Det var sjukt stressigt men ett underbart minne för livet, dessutom fick man typ en goodibag från dem efter på typ ett värde på 1000.- helt sjukt.

Sen sist men inte minst Walk In Town, hur många får liksom sy prototyper till ett företag och ha chansen att få dem produserade och sålda på bland annat intersport och stadium i ens eget namn? Skulle de hända skulle jag lätt köpa mina egna jackor, heh testade en utav dem och den var typ bästa. Skiten. Någonsin. 

  

Idag hade vi då avslutning och vad är en designskola utan en sista designuppgift, vi hade självklart en tårttävling och vår blev mer kaos än design hah. Efter det drog vi ut på värmdö och grillade, sen skulle jag och några tjejer åkt till stan och träffa några men vi åkte hem till mig i stället och gjorde plättar på våffelsmet. 

  
 
 
 
 

en passion bubbies

 
 
 

Smaka på sthlm

 

Ikväll var det dags att jobba då, kul. Nej inte ens kul eftersom jag ska städa från 17.00-23.30 utan att få lön! Barnarbete. Vill inte ens lämna huset ikväll, vill bara vara hemma och kolla film eller träffa någon och kolla film, fast då lämnar jag huset.. men jag vill i alla fall kolla film ikväll och inte städa.

Kommer antagligen fota ikväll så då blir det bilder i natt eller i morgon. Men om jag inte fotar så får ni inga bilder heh. Ska jobba på söndag också samma tider, längtar inte!


student i mariefred

  
   
  
 
 
 

oh happily cloudy day

 
   
   
  
 

När jag vakna i morse trodde jag inte att en grå dag som denna skulle bli så underbar. Alla vi ettor skulle till Söderbysjön och typ bara hänga där. Jag och två tjejer från klassen paddlade kanot och jag kan bara säga de att vi sög! Vi paddlade i sicksack och fastnade i ett träd.. MEN vi var i alla fall inte sist tillbaka! 

Efter de åt vi lite pastasallad och hade lite frågesport, sjukt mysigt. Imorgon ska vi bara rensa och städa på skolan, även duka upp inför treornas student. Funderar på om jag ska åka och köpa löshår i morgon, haha inte bara säga de utan också göra det. Sen på Måndag är det skolavslutning, helt sjukt att jag går ut ettan, tiden har gått så sjukt fort. Hur fort kommer tvåan och trean gå då?

Sen helt plötsligt står man där i en vit klänning och studentmössan på toppen, vet inte om jag längtar eller fruktar de.