new in - 31 mars -

 
 
leggings, kofta, och t-shirt från weekday       detta kommer nog även var morgondagens outfit.

-Dagens outfit-

 
 
länkar: skor, stickad tröja, jacka och leggings är presenter

breakfast for fab

 

Vaknade vid 7 tiden i morse av ett sms från schoolsoft, min svenska lektion var inställd, så skulle ta mig till skolan som tog 1 timme för att ha matte i 1 och en halv timme för att sen åka hem igen i 1 timme. kul. Men det är ju skönt vet bara inte vad jag ska göra idag. Måste boka core pass till i morgon och yoga till onsdag. sitter här med en snapple och har precis ätit lite, ja jag älskar snapple för tillfället, men kommer väl tröttna på de också efter ett tag som allt annat.. 

Köpte lite saker idag också kan lägga upp det sen, köpte leggingsen jag planera att köpa men en annan kofta från Cubus som jag bara älskade vid första ögonkastet, för hoppningsvis får jag pengar i morgon så jag kan beställa tröjan/jackan annars finns det risk att den tar slut i lagret.


i didn't text you, vodka did.

 
 
blev så överlycklig när jag såg burkar med ett hål i locket för sugrör, att jag bestämmde mig för att göra en egen. tog en snapples burk/flaska sköljde ur den, borra hål i locket (ta det lugnt det var en "fact" i), måla den och nu stod den i ugnen för att få färgen att fastna. så ska göra en smoothie imorgon så jag kan premiär använda den. 

three proposals

        
 
Känner mig lite gladare men har inte gått utanför dörren på hela dagen. satte mig ner och började skissa lite, kommer ni ihåg utmaningen eller målet jag satte upp för mig själv för ett tag sen? --> Här  <--hittar ni en del av målet/utmaningen, så satte mig ner och skissa några idéer, om jag har tid syr jag ett plagg till annars blir det nog dem här tre. Vet inte än vilka färger det blir men vet att det ska vara lätta tyger. har ju äntligen fått mitt elevkort nu så jag kommer in på grossisten på tygcentrumet i Sundbyberg *lycklig* så ska ta mig dit i veckan och kolla på tyger till åtminstone ett av plaggen. måste även köpa jeans tyg, hoodie typ och svart läder till jackorna. så det är nog prio1 nu när jag inte har så mycket pengar och vill köpa en skit snygg tröja och ett par passande leggings, men det kommer kosta 400.- tillsammans och jag har bara 1000 i månaden. men ska sälja lite saker + är mitt CV klart så måste nog ut och fråga nu i veckan.. kommer typ kissa på mig! vill helst ha jobb på en klädaffär, typ som bikbok, gina, carlings, lindex eller HM fast vet att HM oftast har 18 års gräns så där är det ju kört men det är väl bara att fråga på. måste dock hitta en vän som kan vara mitt moraliska stod och byta byxor på mig när jag kissat på mig och sitter och grinar i ett hörn, ingen kommer ställa upp. Men det gäller väl att vara positiv. har mycket planerat i veckan fast ändå inte, bra där michelle.
 
 

i can always try

 

"Hey!
Åh, jag har så dålig samvete över hur öde bloggen har varit den här veckan. Det verkligen suger att vara sjuk! Och inte blir jag bättre heller. Har legat i sängen konstant i fyra dagar nu. Buhu! Håller tummarna för att jag är frisk till nästa vecka så min kostrådgivarutbildning fortsätter.

Tänkte i alla fall köra igång en tävling till er sålänge! Nu kan ni vinna den populära leopardklockan från Candybykeela. Bra va?!

För att delta:
- Motivera i en kommentar varför just du ska vinna!

+poäng:
- Skriv om tävlingen på din blogg. Länka till Candybykeela.se & Keela.se i inlägget.

Tävlingen avslutas redan på söndag.
Lycka till!"

 

mått så skit hela helgen och om man skulle vinna skulle mitt humör gå upp, HAH låter fjäskigt men det är fan sant. inlägget och tävlingen är från keelas blogg <--- tryck på för att komma ditt bloggen


well shit

Jag har många saker jag ångar men jag har aldrig mått såhär dåligt över en sak, har i princip gråtit hela igår och idag, visligen är det fortfarande ”morgon” idag så dagen kan vända. Tänker inte berätta vad det är jag ångrar okar inte det, men känner bara att jag vill prata med någon om det fast ändå inte. Vill inte gå ut, vill typ gömma mig i ett hörn och gråta eller typ spy. Kul. Försöker självklart ha humöret upp och försöker tänka ut ett sätt att lösa detta men vet inte hur. Känner att om jag bara ligger hemma idag kommer jag bara bli mer deprimerad så måste ut och få andra tankar, vill inte ut. Helst vill jag bara ligga kvar i sängen idag men kommer bara må sämst då. Måste nog äta frukost snart också. Bäst att jag ringer någon innan allt blir värre.


...

 

eat healty

 

Har börjat fundera och det är att sätta upp ett kort mål som jag hoppas att jag kan hålla. och det är att äta nyttigt fram till påsklovet, för vissa när ni läser detta säger ni bara, "pff vad fan är det för mål?" men känner bara att senaste tiden har jag fått lite sämre matvanor, och det är inte så att jag vill tappa massa kilon, nej. jag vill bara få det till en vana att tänka på vad jag äter, och sen vem vill inte ha den snygga rumpan man kan få av bra träning och bra mat. men just nu är det bara maten jag fokuserar på. måste dock komma igång med träningen ingen, har tappat otroligt mycket. jag ska inte ända mycket bland mina matvanor bara så saker, så som vatten istället för mjölk (älskar mjölk) hålla mig borta från chips, godis mm. kanske en dag i veckan men då hoppas jag att jag har en jävligt bra anledning till det. och sen sist men nog den svåraste utmaningen, börja äta sallad. jag har aldrig gillat sallad och är osäker på om jag kommer nånsin göra det, visst jag kan äta gurka men HA kallar inte gurka för sallad, har svårt med salladsblad och tomat mest, fast nog mest tomat. Tycker det är smaklöst och har konstig konsistens. ew. men det blir väl en utmaning för mig, ska även minska socker och salt mängden. socker rakt av äter jag inte så mycket det var mer förut när jag typ hade 1 dl i te, men slutade tvärt och har inte haft de på många månader nu *stolt* 

har absolut inga planer för ikväll, vill träffa någon eller några. Annars kommer jag bara lägga mig i sängen och låta tiden gå. kommer även börja må illa för jag är rastlös (jag är konstig men unik) eftersom mina föräldrar är i Spanien UTAN MIG och min bror ät ute med vänner är jag verkligen forever alone. blev sugen på vinetta nu HAHA. Bra där michelle. Men får se vad jag hittar på annars kommer jag sitta här vid datorn hela kvällen och dö inombords.

 ps. skrev klart mitt CV *stolt*

 
 

a Friday with s-n-a-p-p-l-e

 
åh vet inte om det är något nytt men upptäckt att snapple säljs nu med PEACH TEA smak!! åh är så lycklig älskar ice tea peach och nu finns det i snapple. *lycklig*
 
sitter hemma hos didrik, forever alone. kollar top model sverige och dricker snapple, tredje räknat med igår medans didrik är och hämtar sin bräda hos sin kusin och handlar. jag är ensam, och jag fryser. imorgon är det slutspels match tydligen i typ täby mot rotebro. kul. åker från huddinge 12.10. ingen sovmorgon där alltså.  JAG FRYSER. ska nog sätta på ett till avsnitt av top model och bara hoppas på att didrik kommer hem snart. insåg nu att fönstret var öppet, jag orkar inte gå och stänga. men ska av njuta min snapple nu och hämta en filt och gosa in mig i. måste erkänna att mina två favorit snapples är peach tea och strawberry kiwi. vilka är dina favorit snappels?

need a money machine

 

i totally rock these pants

 
 
 

Idag sög ju, känns som någon försöker dra ut mina tänder samtidigt som någon annan knäcker min käke. Inge kul. Fick i mig lite yoghurt och te men känns som jag måste typ mixa soppan till lunch. Längtar inte även om jag är hungrig. Redan tagit Ipren och ska ta en till om någon timme. För er som inte fattar vad som händer kan jag säga att jag var hos tandläkaren igår. redan då låg jag och grät i tandläkarstolen när dem försökte få in den nya metall tråden i dem där fyrkantiga plattorna, hon la hela sin vik på min käke och trodde seriöst att den skulle gå av. Tur att stolen var super skön i alla fall. 

träffade Didrik igår och vi kollade på två filmer, HAHA han var förvånad över att jag inte hade sett dem för han verkade gilla dem jätte mycket. HAHA. filmerna var "the perks of being a wallflower" & "500 days of summer" första filmer var bra och gullig, andra filmen hoppade mellan tid så den var lite förvirrande. HAHA. 

har lovat mig själv att idag ska bli dagen så jag skriver klart mitt CV och jag lovar att jag inte ska skjuta fram det. sen ikväll ska jag hem till Anna med laget och har tjej mys det kommer bli gos, hoppas munnen känns bättre så jag kan äta.. Annars får jag väl sitta där med ett glas vatten. Men oavsett kommer det bli bra för saknar laget. Inte träffat dem flesta på ett tag och det blir lite tomt utan dem. 

Älskar att jag inte har någon aning om vart mina kläder kommer ifrån när jag lägger upp bilder på dem. Byxorna fick jag av mamma för ett bra tag sen och tröjan har jag sytt, och strumporna ja, dem är väl säker från HM HAHA.


i need a feet massage

 
 

Förlorade matchen i Värmdö som var sista DJ matchen för säsongen. Tydligen ska vi ha slutspel nästa helg i 97serien, fast 97 matcherna slutade för mer än 2 veckor sen. udda. sen frågade min brors kompis (brukade vakta hans hund) ifall jag ville spela i firmans korpen lag, för dem behövde folk. hann bara spela sista 10-5 minuterna men de var kul. var dock inte skräckslagen inuti och nervös innan att jag skulle spela med killar mot killar som var 20+ HAHA. 

Mamma som inte får äta idag eftersom hon kör 5:2 har försökt få i mig massa mat bara för att hon är hungrig, tror hon fråga ifall jag ville ha glass 5-6 gånger när jag knappt gillar glass. Sen ville hon stanna på donken eller på en mack för att köpa korv. Sen försökte hon övertala mig att hon skulle köpa pannkakor till mig som hon sen skulle sitta bredvid och kolla på mig när jag åt. HAHA söta lilla mamma. men hon lyckades övertala mig att köpa smoothie och naturdiet bars, inte för att jag försöker banta eller nått men dem är goda. 

 Blev lite rädd när jag duscha och det sved på underarmen, hade rivsår över hela underarmen, gillar inte att möta tjejer. Visst vid en förlust ska man inte skylla på domarna och eftersom dem inte kommer läsa det här kan jag skriva att jag inte gillade dem! Alla domarslut var imot oss och när motståndarlaget spela fult stod dem bredvid och log. Dem var i vägen hela tiden också. Men men en sak hände i alla fall som jag kan le över, gjorde assist. Igår var bättre punkt slut. 


•breakfast•

 

Gud vad gott att äta passionsfrukt till frukost. Ska köpa fler. HAHA insåg idag att koka ägg är inte min grej. första ägget jag koka attackera mig och mina byxor så de slängde jag, andra ägget jag koka sprack och tredje försökte till att koka ägg blev en aning bra i alla fall men det ska inte ta tre ägg för att få till ett bra. Inge bra wifey material här. Mitt te blev i alla fall super gott HAHA inte direkt för man kan påverka smaken på ett te. Men ändå. Ska upp och byta om nu för att sen åka till Värmdö, kanske shoppa lite ifall jag hinner och sen spela DJ match. Kul. Hör av mig senare när jag kommer hem. •Igår var en bra dag. Hoppas idag blir hälften så bra.


rule no.1

 

Satt på engelskan igår och lyssnade på en låt/text av Baz Luhrmann. Och hans text var lite av en informerade tal skulle man kunna säga och den fick en verkligen att tänka till. Tänkte visa några verser men inte alla för dem var så många men många var väldigt bra. Och för att ni ska förstå lite bättre handlar hans låt och typ råd inför livet.

 
 

blev ganska långt ändå, ursäkta för det. Den är inte direkt i ordning heller men man förstår ändå vad han säger. Engelskan blev så himla känslig igår när en person berättade om en förlorad familjemedlem och man märkte hur hela klassen tystnade och ingen visste vad dem skulle säga jag började nästan gråta eftersom jag är så känslig mot sånt där. uppgiften var att lyssna på låten först, sen lyssna på låten samtidigt när man läste texten. När man läste texten till blev låten lite känsligare. 


please stay this time.

 

Blev så ledsen förra gången jag fick vårkänslor och sen dagen efter var det ett vinterland utanför, så hoppas verkligen att våren stannar den här gången. Ska tydligen ut idag enligt min kompis och när jag menar ut menar jag ut och inte ut på en krog HAHA. Sitter just nu och fikar/äter frukost med halva släkten. Det är ganska mysigt. Åt äpple/hallon paj till frukost sen nu mackor sen igen ska jag äta mer paj. Blev lycklig när jag vakna upp och insåg att mitt rum fortfarande såg super mysigt ut.

Men ska äta nu så ska inte skriva mer nu i alla fall. Kanske, kanske tar bilder, troligen inte.


in process

 
 

Är helt as taggad på skolan just nu för tillfället, just när det handlar om hantverk induktion lektionerna (6 timmar/veckan) efter vi jobbar med det här Walk IN Town företaget, till en början var dt inte kul när vi skulle göra en skjorta från 1 meter tyg med typ tre sträck på, det var inte så kul. Men nu fick vi en ny tygbit (1m) där vi ska skapa en jacka bara. Och jag är så taggad på min idé. Har klippt, nålat och jobbat hela dagen med den och nu är prototypen klar. Nu ska jag från prototypen skapa en sådan jacka i svart läder och krage och en i jeanstyg samt hoodietyg (glömt vad materialet heter) och luva. Får se hur lång tid det kommer ta innan dem är klara men ska försöka göra klart dem så fort som möjligt så kan jag fota dem och lägga upp det färdiga resultatet.


Little bit cozy

 

Åh herregud vad mysigt mitt rum blev efter att jag har städat det, längtar tills jag ska gå och lägga mig. Som varje fredag är jag ensam hemma, börjar tröttna på det eftersom jag varit ensam hemma massor enda sen jag var liten. Är liksom mörkrädd och livrädd för zombies, liksom är det bara jag som är livrädd för att det ska så någon läskig person eller sak ska stå bakom en i spegeln. Haha men nog om de, är lite förvånad la upp samma bild på weheartit och efter en kvart hade jag redan 210 hjärtningar. Och nu efter en halvtimme har jag 304 hjärtningar.. fattar inte vad som händer.

Men men ska sitta och gotta mig lite åt att så många gillar bilden. Sitter just nu och kollar på ”kärleken checkar in” på 8:an, ska kanske sätta på en egen film senare eller gå igenom alla topmodel sverige avsnitt som jag missat i veckan.  Mamma har dessutom köpt jordgubbar till mig, som är huge. Jätte lycklig. 

 

 
 

walk in vans

  
 
 

Nu har jag plågat er med en otroligt jobbig text i några dagar, men ni måste erkänna att den är fin. Kör typ en outfit grej igen. Kul. Blir så otroligt dåliga bilder när jag fotar, och sen när man ser andra med deras effekter och ljusning, mina blide är ju hel kassa då. Får bli bättre på det där att fota mig själv, så ni slipper lida. Skulle kunna skriva upp det jag har på mig, vad allt kostar och vart det är köpt, men helt ärligt har jag ingen aning vart sakerna är köpta.. byxorna beställde jag från någon sida (kommer ej ihåg vilken) tröjan tror jag mamma köpte i Finland, jackan fick jag av min kusin, väskan fick jag av min andra kusin och halsduken är väl säkert från HM eller något sånt kul. Sen har vi ju vansen som jag fick av min bror i julklapp,
Ä L S K A R    V A N S E N!

Tror dem här svarta är mitt 5:e par, man spenderar ju pengar på saker man älskar. Insåg idag att även om jag rensat två lådor har jag fortfarande massor med kläder. Kul. Behöver ett rum för allt och ändå har jag svårt att hitta något att ha på mig på morgonen, Hur fan lyckas vi tjejer med det? Jag är ändå inte helt borta på morgonen antingen ligger jag och tänker på klädförslag eller så går jag upp och testar allt. Haha. Gillar mest att tänka på klädförslag för då kan man ligga kvar i sängen och gotta sig i värmen.

Har typ bara haft en lektion idag, svenska i en och en halv timme då vi analysera kända tal.. kul. Sen åkte vi till UF mässan, hatade det. Relativt liten lokal och fullt med folk. Usch. Gillar verkligen inte folkfulla platser, det är samma som jag hatar tunnelbanor. Hatar folk som åker tunnelbana, hatar folk som går extremt långsamt, täcker vägen och vet inte vart dem ska. Hatade väldigt mycket idag men nu är det slut hatat, förutom att jag hatar min hals som vägrar bli frisk och sluta göra ont. I alla fall på UF mässan var det då massa folk om ni inte förstod det och dessutom både där och på vägen dit mötte jag människor jag inte vill möta. Hah. Min vanliga tur. Sen det första jag fick göra var att fylla i en enkät om UF (ungt företagande) förstod inte riktigt vad jag svarade men det var typ kryssa ja, nej, kanske frågor. Och det var jobbigt. Det ända som var bra med UF mässan var att jag fick en tablettask. Sen gillade ingen av mina vänner smaken på tabletterna så jag fick deras. Sen nu vill jag inte ha mer lakrits så dem får väl ligga på ett ställa tills jag bestämmer mig för att slänga dem.  

Ska äta lite snart, har märkt att jag inte fått i mig så mycket mat och därav förlorat energi så det är väl bara att frossa i sig nyttig mat (eftersom det är väl det man ska äta i dagen läge) och hoppas på att energin kommer tillbaka. Måste erkänna att jag avskyr fullkorns pasta/spaghetti. Gud vad mycket hat det blev i det här inlägget. Får bättra mig. Och sluta hata.

 

 
 
 

what • the • fuck

 

spring time

 
 
 

things i want to do

 
 
 

hipsta please

 
 
 

HAHA kände för att köra en outfit grej här på bloggen, tror det var förra sommaren eller något jag gjorde en sist. Kände att jag hade tillräckligt hipster i mig så var tvungen att dela med mig. höll på att städa, sen börja jag rensa, sen började jag dela upp mina kläder i: Saker jag ska sy/göra om, Saker jag ska behålla och saker jag ska sälja/slänga. Mindre kul att slänga saker man har många minen med.. Men gav upp efter byx- och mix lådan då jag insåg att jag har för mycket kläder. kul. önskar jag hade en walking closet, det skulle vara skönt. Har mina nya leggings från Nelly.com på mig fast det syns ju inte eftersom bilden inte är från sidan. Tröjan är från min pappis företag och skjortan är från Beyond Retro. Ä L S K A R   S K J O R T A N. 


eriks place

 
  
 
Är hemma hos unerbara Erik, myser med hjördis och kollar på film. Ska inte göra så mycket mer ikväll och har ingen aning om vad jag ska göra imorgon men det är en annan dag så får bestämma då. Ska kolla på hot shot nu så ska sitta och skratta till dem otroligt tråkiga skämten som jag uppskattar massor.
 
 

Smith Optics

 
 
 

inspired by Jenah Yamamoto

 
 
  
  
 

walk in town

 

haha känns grymt kul att börja med detta nya projekt i skolan, liksom vilka andra förstaklassare får designa väldens första regnkläder i ekologiskt material. Haha hoppas dem gillar min skiss/idé och producerar den, liksom fatt vad kul nästa år och se någon i Stockholm stad som går runt i regnkappan jag har designat. Om det hände skulle jag typ springa fram till personen och typ fota hen så att jag aldrig skulle glömma det lyckliga ögonblicket. 


love in the mailbox

 
  
 
 
 
 

mellomys

 
 
 
 
sämsta bilderna i know, hade med mig fel objektiv och sen var ljuset dåligt men men, tycker ace wilder borde ha vunnit, min åsikt om saken. tycker även att han linus som sjöng låten bröder var väldigt rörande, ingen mellovinnare men en jävligt bra låt. bilderna är från igår för er som inte förstod det.
 

nice to sweet you

 
 
Har haft en match idag, spelat med 96 laget borta i Sigtuna. Vann med 8-3, duktiga vi är. Mer än så har inte hänt idag, spelar the sims på första gången på typ ett halvår. Så sitter här nu med den stationära datorn och min lilla apple, lyssnar på musik och så hitta jag en choklad i kylskåpet som jag fick av en kille i Frankrike (han var ingen främling) ”Caramel Brownie” heter den ifall ni inte ser vad det står på bilden, fick någon annan också med jordgubbe men kände för att testa denna. Den var faktiskt god, tycker jag som inte är någon choklad älskare. Tycker förpackningen var så gullig, hih, typisk tjej sak, ta saker för att dem är söta.

Ska duscha snart och sen blir det väl typ sova har fått nytt schema i skolan och nu sista månaderna är dem skönaste känns det som, än så länge i alla fall.


waffle day

Ville visa alla att jag är omänsklig så skriver ett inlägg. Matchen gick jätte dåligt för mig, gjorde för många misstag. Så jag blev ledsen. Men då gör lilla mamma våfflor till mig och måste erkänna att jag mår mycket bättre nu. Vem gillar inte våfflor liksom? Men ska iväg på nästa match mot djurgårdens DJ, ingen aning om hur det kommer gå eftersom halva laget är sjuka eller har någon slags skada, hah, lyckat. Kommer inte skriva mer ikväll sen men kommer nog ta med mig kameran till ikväll och försöka få lite bra bilder.

 

perfect gift

 
 
 

Så skön dag, slutade 11.10 idag eftersom vi inte hade någon engelska. Gick och satte mig på ett kafé med Andrea och jag måste bara säga helt sjukt underbart att ha en människa man kan prata om allt mellan och himmel och jord. Vips och helt plötsligt blev klockan tre, haha. Ebba slutade då så åkte hem med henne eftersom vi ändå skulle hem till mig och fixa med en present. Ska på en ”fest” imorgon hos en tjej som älskar pandor så tänkte, vafan köper tre ljus glas och målar pandor på dem, haha.

Ebba hjälpte till med en eftersom vi delar present, även om den verkar billigt och enkel kan jag berätta att bara att ficka fram material för att göra det här kosta minst 300.-, mindre kul. Sätter bunnyears på ordet ”fest” för jag vet att det inte direkt kommer bli någon så kallad ”fest” kommer med vara en mysig kväll. Är faktiskt nöjd med resultatet och tror jag ska köpa lite mer glasburkar för att måla lite till. Et inte vad jag ska ha glasburkar till där i mot.

 Imorgon ska väl jag upp någonstans runt halv sju för att spela match någonstans långt bort vid åtta tiden, kul. Längtar inte. Ska även ha en till match mot djurgårdens DJ lag vid kvart i fyra, längtar inte efter det heller.Min morgon DAG kommer nog inter verka så kul, dessutom kommer jag nog vara överdrivet trött så kommer inte direkt orka blogga, gör jag det då är jag omänsklig.

För er som märkt det vet jag också att det står PADNA på ett av glasen, jag är inte dum i huvudet. Men visste redan innan att ett ord skulle bli felstavat, så lät det vara kvar. För er som inte märkt att det är felstavat på ett av glasen, LÄGG INTE MÄRKET TILL DET. :)


need to get a job

 
 
 
 

Är så kär i alla plagg jag ser vill bara ha mer, mer, mer. Det är fan inte bra. Måste skaffa ett jobb, så jag får inkomst, så jag kan köpa saker. blir lycklig av saker helt ärligt och har märkt att leopard är "the thing" för mig just nu, visst har alltid gillat leopard mönster men nu typ mer avgudar jag det, älskar zebra också men leopard is the shit. ni som inte vet vem som är på bilderna kan jag säga direkt är det är keela, en av mina stora inspirationers källor, just för hennes unika stil. och sakerna på bilderna är saker från hennes webb shop, men båda tröjorna är slutsålda och jag vill helst beställa allt samtidigt så där för jag väntar med att beställa klockan.  

Vill föröka mitt mål till lite svårare men vet inte om jag kommer ha tid, men funderar på att jag ska ha sytt minst 3 klänningar och en byxdress, men vet inte om det blir för mycket. Det kommer liksom bli från att gå till att nästan aldrig sy hemma till att sy fyra nya plagg. Så funderar på om jag ska ändra det till minst två klänningar och en byxdress. Vet att jag ska få ett rabatt kort från skolan till tygcentret i Sundbyberg där jag kan komma in på grossist avdelningen och köpa billiga tyger så det blir ju win win.

 

 

new in the wardrobe

 
Gick igenom lite saker jag ville ha från nelly.com och insåg att det skulle kosta minst 2500.- och eftersom jag varken har jobb eller är överdrivet rik så insåg jag att allt kommer jag inte kunna beställa, inte den här månaden i alla fall. Men har beställt två saker från listan i alla fall, leopard leggings och ”wannabe” platåskorna.
 
*Lycklig*

Beställde även en ny snowboard hjälm idag eftersom jag behövde en ny, hah. Behöver nya goggles och nya vantar också, så jag har tills vi åker igen i påsk till val Thorens. Längtar.


fick veta idag att UR sökte människor mellan 15-25 år som gillar och sy till ett nytt program, funderar på att anmäla mig, man ska få ett uppdrag där det är något man ska sy och skapa. Men det jobbiga är att det är tv och jag är ganska kamera skygg, speciellt när det gäller tv, vem är inte det liksom. Usch. Men det låter i alla fall ganska kul och jag ska anmäla mig om senast en vecka. Sen fick jag veta att 2orna och 3orna behöver modeller till modevisningen på DesignDay den 26/4. Och jag känner att man ska ta varje tillfälle i akt och säga ja till det mesta. Känns som att livet blir mycket roligare och hädelse fullare då. Så det är väl bara att säga ja till både UR och ”modellandet” haha. Kommer antagligen ramla av scenen med min dåliga balans. Då får jag i alla fall ett minne för livet.

Det nästa jag beställer från den lilla nelly listan blir väl zebra springtightsen och dem svarta jeansen som kommer bli typ 750.- tillsammans. Vill köpa dem svarta klackarna och leopard springskorna men springskorna är slutsålda och klackarna finns inte i min storlek, bara 39 & 40 vilket är för stort. Så jag får vänta tills dem kommer ut i nytt lager. 

 


wish i had a job

 
 
 
 

Åh jag är så lycklig kan inte sluta bläddra sida efter sida på nelly.com, dem har allt. Är kär i var enda klädplagg jag ser, och även om jag suttit i några timmar nu och kollat har jag inte hunnit gå igenom allt än.

 

Vet att jag måste köpa lite snowboard saker men vill så gärna lägga pengarna på massa kläder från nelly.com. måste börja resa min garderob för som jag sa att jag skulle göra för typ en månad sen om inte mer, sa att jag skulle börja med byxlådan men det har ju inte hänt, gud vad jag är dålig på att påbörja saker. 

Jag har blivit så kära i kläder, skor, klänningar, jeans och toppar som faller fint. Bara att veta att det kan gå att sy upp något jag vill ha bara jag har tålamodet till det och inte ger upp är helt otrolig. Vill sy upp massor med saker som jag har sagt förr, men har nu bestämt mig för att sätta ett mål.

Jag ska sy minst 3 klänningar till sommaren, helt valfria inom färg, form och material.

Så 3 klänningar MINST är målet alltså, har redan börjat skissa upp den första, vill ha dem så olika som möjligt men ändå ska man se att dem har något gemensamt. Det kommer bli svårt.

 

Känner att mitt rum är för litet för alla kläder jag vill ha men om det blir som jag verkligen hoppas, kommer jag flytta ut i garaget om vi får bygglov att bygga ut, har pengar, har tid, m.m. och då ska jag banne mig skaffa en ”walk in closet”. Shit vad underbart det skulle vara att bo i garaget, det skulle vara som att flytta hemifrån, men ändå bo hemma. Plus det där med ”walk in closet” är ju var enda flickas dröm typ. 


ben&jerry's g r e e k frozen yogurt

 
 
 

hörde om dem nya Ben&Jerry smakerna som kommit ut, dem så kallade "Greek frozen yogurt". dem ser så sjukt goda ut, och jag som inte ens är en glass älskare vill smaka. den som jag tycker ser godast ut är "pineapple & passionfruit". vill ha glass nu, och jag är verkligen inte ens sådan person som är galen i glass. för några år sen gillade jag inte ens glass, tyckte den var för kall, och då var det svårt att äta och då smälte den och allt blev bara kladdigt, så jag bestämde mig att inte gilla glass istället. men gillar glass nu, så länge det inte är pinnglass. haha

 har insett på senaste tiden att jag har blivit väldigt kräsen när det gäller mat, och det är inget positivt. jag gillar inte ens kött längre, menar inte kyckling och fisk menar kött kött som typ oxfilé m.m.

Tycker det är segt och därför inge gott att äta. Som sagt kräsen. Har insett att jag inte äter mat som ser konstig ut eller luktar konstigt. Har svårt att äta mat som blivit missfärgad under matlagningen.

 Insåg att om jag skulle bli bjuden på en dejt och han skulle bjuda på restaurang skulle jag ha beslutångest över vad jag skulle beställa, sen beslutångest om det skulle vara för mycket och sen beslutångest om de skulle bli för dyrt, så jag har insett att det är kört för mig om jag blir bjuden på restaurang. 


my little GLOSSY

 
 
 
 

didn't keep my promise



Vet att jag inte höll mitt löfte om att blogga när jag var i Val Thorens, men hade för kul utan datorn och la pengar på mat istället för internet. var i backen varje dag utom en, 09.30 till 16.30. sjukt jobbigt men så sjukt kul. åkte både skidor och snowboard, trodde det skulle gå sämst på snowboard eftersom det aldrig gått bra förut, MEN det gick enligt mig, SJUKT BRA. Stolt över mig själv. tog inte så många foton men dem jag tog (som är bra) ska jag självklart lägga upp. 

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vissa bilder är grymt skeva men svårt att fota när man skrattar så mycket som jag har gjort den här semestern. Behövde det verkligen.  

 

att åka buss i 31 timmar för att komma dit kanske inte låter så kul men det var en upplevelse som alla borde prova bara man har bra vänner vid sin sida. vi gjorde ett bussbyte i Tyskland du vi bytte från en full dubbel deckare till en egen dubbeldäckare (vi var 13 personer) helt ärligt så hade vi från 1an (6 personer) hela övervåningen för oss själva, grymt skönt. och så åkte vi i kanske 15 timmar. sen när vi kom fram till byn tvinga dem in oss i en stor hall med massa andra resande ungdomar från olika företag där vi skulle sitta i 5 timmar och jag kan säga er att bära 5 väskor upp och ner för trappor bara för att sen bära dem vidare till hotellet sen är det äckligaste, jobbigaste som finns. hade 7 blåmärken på benen efter det och även en sönderslagen blödande fot kula. kul. sen när vi väl fick vår lägenhet var den inte klar så vi fick vänta i 1 timme till. kul. sen en timme senare när vi var i lägenheten för att laga middag inser vi att dem innan oss fuskat med diskningen så varannan tallrik har gammal, torkad köttfärs på sig. kul.

 Vi hade i alla fall tur med vädret. Hah.

Samma sak som på dit resan hände på hemresan, dem tvinga ner oss i hallen igen där vi fick vänta i 8 timmar. Kul. Dessutom var det väldigt kallt i den hallen. Självklart fick vi gå där ifrån och kolla i affärer men vill man verkligen lämna fin resväska med dator, kamera och allt annat man håller kärt den resan i en hall full med ungdomar? Nej.

Kan berätta att jag, Ebba och Klara drack ca 50 liter läsk denna resa, där av 30 liter var iste. Så där vet ni vart alla pengar gick. Haha nej skoja mina pengar gick till mat och kanske några liter läsk men mest mat, det var mer Ebba och Klara som betala läsken haha. Bara sådär lite onödig fakta. 

 

Bjuder också på en sån där otroligt charmig bild där jag lyckades få en otroligt stor ”camel toe”. Bara för att jag lyckas.

 

Förutom allt det dåliga på resan är jag grymt nöjd över den, även om jag skämde ut mig ångrar jag NÄSTAN inget haha men längtar redan till nästa sportlov då vi ska åka igen. 

 (ska dock dit igen om typ 1 månad med familj och vänner haha men åka med ungdomar är roligare no offense)

 

har även lyckats bli sjuk dem sista dagarna på resan så är hemma idag från skolan, sjukskriver och stuff. hoppas på att bli bättre men vet att jag ska till skolan imorgon. kul.