långhelg

 

Helt sjukt skönt, fick sms från min mentor att hon fixat så att vi är lediga på måndag. Så nu är det bara att njuta av lång helg. Vet att jag varit jävligt dålig på att uppdatera, HAHA men är så oinspirerad just nu. Får se om de blir bättre under veckan. 

 
 
 

Projekt →LΘNGBΘΔRD←

 
 

Nu har jag börjat men något jag skulle börjat med förra sommaren, nämligen projekt LΘNGBΘΔRD.

Hela dagen har jag suttit ute och jobbat med longboarden, tagit bort gammal griptape, tvättat bort limmet med limtvätt, tagit bort truckarna, tagit bort hjulen, slipat ovansidan, slipat undersidan och sprayat undersidan vit.

De som är kvar nu är sätta på nya griptapen, fixa mallen till ”trycket”, köpa färg, köpa nya hjul, spraya trycket, sätta fast truckarna, sätta fast nya hjulen sen även kanske olja lite där träet ska synas på ovansidan. Den är den klar och ska test köras (Y)


skitjobb eller skitbra jobb?

 Har varit så sjukt osäker på det där med UngDrive, skitkul att starta eget företag och skit men tänk om man misslyckas, tänk om ingen köper det man säljer, tänk om man bara fastnar och så kommer jag sitta där i sommar utan pengar och säga farväl till allt roligt jag planerat. Min goda vän Klara Kindahl ringde precis mig och frågade om jag ville jobba vecka 26, självklart är det den ända veckan på sommarlovet som jag har fullt upp. bra. Men eftersom som det finns så många MEN och TÄNK OM angående UngDrive tog jag jobbet vecka 26 och får väl ta konsekvenserna som uppstår senare. Känns skönt nu att jag åtminstone har ett jobb i sommar. Håller på att hitta en mailadress så jag kan maila om ett till jobb, sen ska jag tillbaka till några affärer och kolla igen. Tänker inte sitta fattig i sommar även om det säkert kommer sluta så ändå. 

Nu blir det väl lite Disney tillsammans med lite fruktsallad, sen lite middag. Mår lite bättre idag men hostan och halsbrännan är kvar.

 
 
 

 

 


so golden

 
 
Köpte en bikini som var to die for i Finland för 349.- 
Finns svart-silver i Sverige men kan inte hitta den vit-guldiga, inte ens i webshoppen.
 
 

Helsinki Junior Challenge 2014

 
 

sjukling over here.

Har två saker att säga till alla er, TACK för alla som haft tålamodet med min blogg även fast jag inte bloggat på mer än 10 dagar och FÖRLÅT för att jag inte skrivit på mer än 10 dagar. Det är nämligen så att när jag åkte till Finland (16/19) glömde jag min datorladdare hemma i Sverige, jag hade bara 18% men dem procenten försvann ganska fort när jag behövde ladda upp bilder på lag sidan. Sen på båtresan hem blev jag sjuk, mådde verkligen förfärligt. Hade huvudvärk, halsbränna och ont i princip hela kroppen. 

Nu har jag varit sjuk i 4 dagar och just nu i tillfället känns det inte som att det är på bättringsväg. Jag har ingen aptit och det jag får i mig kommer ut samma väg som det kom in, jag har en huvudvärk som kommer smygandes då och då, jag har så ont i halsen att det skaver när jag andas, jag kan inte gå upp för trappor utan att bli yr, jag har en hosta som låter som att den ska ta livet av mig, men ändå har jag varit i skolan dem 3 senaste dagarna. Självklart med ett avstånd från andra, vill inte smitta någon. Har behövt jobba inför slutspurten med regnjackorna.

Idag kom förtaget till skolan och vi skulle presentera våran idé, prototyper och vår inspiration (Moodboard). Jag var sist ut med att presentera och jag lovar sekunderna innan jag började prata var mitt huvud helt tomt, sen fick jag fram ord, tror jag pratade i 15 minuter. Jag hade en power point, med skisserna och Moodboard sen hade jag även utskrivna skisser och Moodboard som företaget fick i hand att kolla på. Jag förklarade funktioner och alla mina tankar, det ända jag glömde säga var att jackorna var unisex men det stod på skisserna så tror dem kommer förstå det utan att det nämns med ord. 

Jag som alltid hatat att prata inför folk samlade mod och pratade inför ett förtag. Jag kommer ihåg i 6 an när jag skulle bokstavera mitt namn på engelska inför klassen, jag sa en bokstav fel och började gråta inför alla, yes den tjejen var jag. På onsdag ska dem berätta vilka jackor dem kommer satsa på och skicka vidare till massproduktion, är så sjukt nervös men är så sjukt förväntansfull också!


dagens

 
Kör på hel grått idag som vädret. Leggingsen hittar du HÄR och hoodien hittade jag på rea avdelningen på HM så vet inte om den finns i webbshoppen
 

make a wish


Min önskelista är så fin ni ska bara veta hur jobbigt det var att klippa in bilden och sen fixa små ananaser, haha nej skoja inte jobbigt alls. Tro inte att jag hoppas på att få allt HAH dessutom skyller jag på pappa som påminde mig om bilen. En Mini Cooper cabrio! hur coolt liksom? Så sjukt söta och fina. Det är dock liksom mer än 1 månad kvar tills jag fyller 17 mer typ 45 dagar men bestämde mig för att skriva önskelista nu HAH. Känner mig fett barnsli som skriver önskelista men liksom bara för man blir 1 år äldre i papperna behöver man inte bli de i huvudet.



lördags kväll, all by my self.

 
 
 

Nu är det ju så att det är lördag igen och gissa vart jag är? Hemma, ensam. Egentligen har jag inga problem att vara ensam hemma, man har ju liksom hela huset för sig själv, men ibland är de skönt att ha någon hos sig. Ikväll har jag en snapple och sims, är ganska nöjd. Fick nya hörlurar i veckan, vita Iphone 5, skulle egentligen beställa ett par rosa och ett par guldiga, men något blev fel och det blev ett par vita. 

Sen ikväll är de mello, har ni någon favorit? Tror mina favoriter utav dem jag hört är ”Children Of The Universe” och” Not Alone”. Vilka länder dem tillhör vet jag inte men men. 


 


thursday pancake

 
 

Nu är de så att ikväll är det torsdag och då är pannkakakor självklart. Har sjuk träningsvärk i benen att de gör ont att bara gå. I morgon ska jag färga håret askblont och även köpa löshår, eller så köper jag de på lördag. Längtar så. 



Sverige tar guld mot Finland

 
   
  

Bloglovin

 

Nu när jag faktist har skaffat en bloglovin knapp tycker
jag att ni borde börja följa mig annars blir jag ledsen.



kärlek kan inte köpas

 
 
 

Folk säger att kärlek inte kan köpasoch det är sant, min mamma köpte väskan åt mig.
Helt underbar väska. Tänkte åka och shoppa idag,taggat upp hela morgonen
men nu är det tydligen så att allt är stängt idag p.g.a att det är typ
någon nationaldag idag. ARG. Så ska kolla på en Finland match idag istället.
Får shoppa imorgon.


 

 

like it leo

 
 
 
tröja, jacka HÄR, skor HÄR.

hem och beställa sen

 
länkar: knästrumpor svarta, knästrumpor vita, urbanears coral, urbanears vit, rosa earpods, griptape, fisheye objektive (vet inte varför jag skrivit "objektive" på bilden) jackan är jag så otroligt kär i, och den finns på junkyard.

 
 
 

damlandslaget U19 på topp

 
  
  
 

Sverige - Slovakien             15 - 1
Sverige - Schweiz              11 - 3
Sverige - Ungern               30 - 1 
 
Känner hur sverigers landslag U19 är på topp!


humöret på topp

 
 

Blir så otroligt glad när man får sådana kommentarer, leendet växer och blir typ 100 gånger större. Ville inte dra så mycket uppmärksamhet för en kommentar men den värmde i hjärtat. Tack Cathrine!