paket på på lådan

 
åh så glad fick paket idag på brevlådan, och gissa vad de var? såklart byxorna från hollywood, yey. beställde jackan igår för hitta den på junkyard för halva priset för den va på rea så slog till direkt. fick båda idag och är sjukt glad över den snabba leveransen. 
 
så nu har jag både jackan och byxorna känner att kravet att åka snyggt i backen blev väldigt stort när man har snygga kläder. 
 
 
 
måste bara få tag på en svart hjälm sen är jag nöjd haha eller ett par svarta boots fast mina funkar så länge vi får se är 30 dagar kvar tills vi åker till val thoréns så måste spendera fler timmar i backen så jag inte skämmer ut mig hahah. 
 

-hollywood-

så grymt glad beställde nyss ett par nya snowboard byxor från hollywood, vill köpa ny jacka och nya skor men vet inte om pengarna kommer räcka vill ju så gärna ha leopard bootsen jag önskade mig i julklapp och jag köper hellre dem istället för en ny jacka även om jag hatar min nuvarand.
 
 
 
 
 
 

resultatet av thailändsk shopping

 vita shorts 60 kronor 
 vit spets shorts 40 kronor
 jeans shorts 30 kronor
 jeans shorts 30 kronor
 jeans shorts 20 kronor
 prickig klänning 80 kronor
 grå pug t-shirt 20 kronor
 rosa spets topp 40 kronor
 blommig topp 40 kronor
 blå "jeans" topp 40 kronor
 byxdress 40 kronor
 leopard klänning 80 kronor
  lila bikini 100 kronor
 rosa nike free run 5.0 220 kronor har även ljus blåa.
 vit spetskjol 20 kronor
 beige platt sko 100 kronor
 
skulle man räkna ihop allt dehör skulle de bli 1180 kronor ( räknade med både dem blåa och rosa nike free run) sen har jag ju lite till saker som jag inte fotade. shoppingen är ju inte dyr men shoppar man myckat kan de ju bli välldigt dyrt fast de gäller ju att pruta.
 
 

premiär i backen

 
 idag var jag på premiär i backen med nya brädan, sjukt kul. va där med
Ebba (rosa-svart bräda) Lolle (röd tröja) och Ida (som fotar) 
 
har så sjukt ont i höften från när jag och ebba fastnade i varandra och jag slänge mig åt sidan och måste ha landat på en iskoka eller något för nu är det svullt, ömt och typ blått.. annars va dagen sjukt lyckad! 
 
vid 23 tiden skulle jag skjutsa hem Ida (från mig) och sen på vägen hem börjar bilen strula och jag blev skit rädd, eftersom jag inte hade någon telefon med mig och det var helt dött på gatan så gick jag hem, när jag väl kom hem körde mamma mig tillbaka för att hjälpa mig med bilen sen sluta det hela med att jag var tvungen att köra hem bilen som kändes att framhjulen var lösa och hade punka samtidigt som att något slog i motorn, haar aldrig varit så rädd trodde den skulle explodera eller något, körde i typ 3 km/h. men efter ett tag kom vi hem och nu har jag ingen bil. kul. så de blir väl åka komunalt på måndag :(

9HEADS edition 4

 
 
 
 
 
ursäkta för gulaktiga bilder men är så lyckliga över den försenade presenten från mormor och morfar, till sommaren ska jag vara bäst på att mode skissa!

shopping tar kål på huvudvärken

 
Jacka: HM 499:-
 
 
Baseball jacka: New Yorker 149:-
 

13/1 2014

13/1 2014 17:09 (thailändsk tid) Inte så mycket mer hände igår förutom att jag packa och skrev ner att jag köpt och vad de har kostat. Klockan 04:15 åkte vi från hotellet och 07:00 flög vi från Patong till Bangkok. Sen från Bangkok gick planet 12:20 (eller de skulle gå då kanske gick 12:35) mot Amsterdam där vi ska mellanlanda igen innan sista flyget till Stockholm. Vi kommer komma fram 23:någonting till Stockholm (svensk tid, thailändsk tid är 05:någonting) är inne på min 4 film här på planet(det regnar köttbullar 2, what Maisie know & after earth. Ska nu se the heat) är inte ett dugg trött vilket är konstigt eftersom jag bara sov kanske 3-4 timmar inatt. Men ska väl kanske se 2-3-4 filmer till innan vi är framme ska försöka sova lite också så jag orkar med skolan imorgon. Nu är de 7 timmar kvar tills vi är i Amsterdam.

 

13/1 2014 21:02 Nu har vi lyft från Amsterdam och är påväg mot älskade Stockholm. Kollar man ner på marken från flygplansfönstret ser man massa fotbollsplaner.. Har inte så koll på fotboll men är de populärt i Amsterdam eller? Om 2 timmar ska vi vara framme på Arlanda om inget oväntat händer (hoppas vi kommer fram tidigare) är ganska trött och trög men ändå pigg eftersom jag fick i mig en chai latte.. Klarar verkligen inte av vissa drycker.. (Vanliga enkla som te, läsk, osv.) men annars kommer jag nog somna direkt i bilen eller i i den varma underbara sängen hemma. Haha kommer va så trött imorgon i skolan, som tur är så börjar jag 10 så får lite sovmorgon men eftersom de är snö ute hemma nu (vilket är helt underbart & hemskt) vet jag inte hur lång tid de kommer ta att få igång bilen och skrapa rutorna så får se hur mycket sovmorgon de blir. 

 

 
 

12/1 2014

12/1 2014 12:03 Nu har vi varit ute i djungeln i 2 timmar och även om vi bara gick 2 km så var de sjukt jobbigt och varmt eftersom de va i te direkt en stig vi gick på de va mer krypa under stockar och hoppa över stora kantiga stenar samtidigt som man skulle hålla utkik efter giftiga spindlar eller ormar. Hade ju en egen bungalow som jag sov i och i den fanns bara en stor madrass 2 kuddar och två filtar och jag kan säga att dem filtarna var inge stora! Dem kanske va 50cm breda och 1m långa så jag hade först min skarvs sen en filt vid benen och en filt på överkroppen och jag frös.. Eftersom vi va mitt i en konstgjord sjö var det inte så varmt på kvällarna. Frukosten va inte heller så kul, vi fick ris och nudlar och sen te i tekoppen som va väldigt svåra att dricka ut för istället att större upptill (där man dricker) gick dem ihop så de va som att dricka från en hel rund kopp! Vi fick vänner från London som jag ska kontakta när jag ska dit så de är kul och sen blev vi bra vän med Nid våran guide. Han gjorde en gräshoppa till mig av palmblad jätte fin! Men nu ska vi bada lite och sen ska vi äta lunch och efter det ska vi bege oss tillbaka till Patong. 

 
 
 
 

11/1 2014

11/1 2014 10:44 nu sitter vi i bilen på vårat lilla djungel äventyr. Vi har precis varit vid apgrottan och när vi först kom dit blev jag lite besviken eftersom de inte fanns några apor men sen började en thailändsk tjej ropa och efter 5 min ser man uppe på berget hur aporna i stora grupper långsamt tar sig ner, vissa va stora vissa va jätte små men alla va söta! Nu är vi påväg till elefanterna!

 
 
 
 11/1 2014 12:49 Nu har vi precis ridit elefant och jag fick sitta på huvudet, den hårda, varma huvud som guppade fram och tillbaka ver en underbar upplevelse ville aldrig gå av. Fick veta att elefanten jag red på hette Bonsei och var en flicka på 40 år. De roliga va att jag hoppade på den första elefanten och alla andra så vi gick iväg ensam sen han som styrde elefanten va en trevlig kille på 22 år han gick inte ens med oss han gick för sig själv första delen av promenaden så man kan säga att jag red helt själv! Vi hade dessutom den största elefanten, hihi sn va de en annan elefant som hade en vägledare som va lika bred som han va lång och han kanske va 1 meter lång haha (inte stor alls alltså) så när han gick bredvid elefanten såg elefanten jätte stor ut!

 

 
 
 
 

11/1 2014 16:08 Jag har ingen aning vart jag är men jag gillar inte stället. Vi har ingen aning vad vi ska göra eller ta vägen för vi har fått en helt annan resa. Vi är iaf framme där vi ska sova. Vi bokade en trädbungalow men nu har vi fått en flytande bungalow på en 30 meters djup sjö (på dem grundaste delarna) dörrarna och fönstrena går inte att låsa och bungalowen är gjord på bara bambu. Men värst av allt är toaletten! Alla som bor på de här stället delar toalett och dem är inte dem mysigaste men de värsta är spindeln! De sitter en gigantisk spindel utanför toaletterna, lika stor som min hand och NU VÅGAR JAG INTE GÅ PÅ TOA?! Är dock inte så kissnödig längre efter att ha stått och skrikit av rädsla när jag såg spindeln och nu sitter alla thailändare och skrattar åt mig.. Men vafan den va GIGANTISK! Hoppas dem tar bort den.. Vågar inte ens ta en bild på den för vill inte se den igen, men nu har jag bara 32% kvar och måste spara eftersom de inte finns något eluttag här.. Överlever jag natten överlever jag allt!

 
 
 
 

11/1 2014 23:48 Dehär stället va inte så dåligt iaf! Vi va på nattsafari vid sju tiden och de var helt otroligt hur mycket ljus månen gav! Sen träffa jag världen coolaste snubbe, och sen hitta jag en annan toalett som såg ut som en toalett (och inte ett hål i marken) och som dessutom inte hade en gigantisk spindel utanför! Fick veta att den gigantiska spindeln va ofarlig men de är ändå en spindel, jag sa de till guiden jag är hellre med tigrar än med den där spindeln och nu kan han inte sluta skämta om de! Kom nyss till min bungalow från att ha suttit utanför en annan bungalow och lyssnat på en kille som spela gitarr medan vissa sjöng med, va de thailändska låtar sjöng alla thailändare högt och ibland blev de en liten dans också och ibland va de engelska låtar då vissa (icke thailändare) sjöng med! Jätte mysigt. De är helt sjukt de kanske är 25 grader i luften och 27 grader i vattnet helt underbart! älskar stället!

 

 


10/1 2014

10/1 2014 14:25 Om 30 minuter kommer anan (våran thailändska vän som är tuktuk förare) för att hämta oss och skjutsa oss till TIGER KINGDOM! Åh är så lycklig ska få gosa med tigrar, helt ärligt va min största dröm som barn att ha en tiger men att få gosa med dem idag duger, de är ju liksom inte varje dag man får träffa en tiger eller fler tigrar! + ny bikini

 

10/1 2014 19:03 Nu har vi kommit tillbaka från TIGER KINGDOM och jag kan berätta att jag ville aldrig åka där ifrån! Helt underbara katter i olika storlekar. När jag va liten va de en dröm art ha en egen tiger och den drömmen är så mycket starkare nu efter allt gos. Fick lägga mitt huvud på en 4 månades tigers rumpa/mage och känna hur varm, mjuk och len den va blev jag så kär! Sen att se dem bada och leka tillsammans var helt underbart! Åker ni till Thailand åk till TIGER KINGDOM! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7/1 8/1 9/1 2014

7/1-2014 17:18 Nu sitter vi på båten mot puket och vi är svart framme vi stannade och släppte på och av människor på Raily beatch och ett annat ställe jag aldrig hört talats om. Har legat på mage och solat rumpa och rygg hela båtresan så hoppas de tog något! 

 

8/1 2014 15:23 Idag för i alla fall i te jag så mycket, brände ryggen igår när jag va på väg hem från Koh Lanta så kan varken ha bh eller bikini så har suttit och läst min bok "trasig" hela dag på den sköna balkongen som blickar ut över hela poolområdet. Ska snart iväg med mamma och färga ögonfransarna.. Har aldrig gjort de förut så är lite rädd..

 

8/1 2014 17:39 Färga aldrig ögonfransarna, har nog aldrig haft så mycket panik.. Eftersom jag har svårt att höra thailändarnas engelska, så jag visste jag varken hur länge de skulle verka eller om jag fick röra mig eller någonting.. När hon satte på ena ögat börja hon krångla med de andra och börja dra bort tejpbiten, jag har väldigt svårt att öppna ett öga om jag har haft båda stängda så de slutade med att jag öppna båda och mitt högra öga börja halvt svida. Visst dumt gjort av mig MEN HUR FAN SKA JAG VETA?! Så hon fick börja om.. Sen när hon satt på båda ögonen var jag livrädd för att öppna ögonen så jag fokuserade bara på att hålla ögonen stängda.. Till slut fick jag panik och haft svårt att styra min andning, jag visste inte om jag hade ögonen öppna eller inte men så länge de va svart kunde jag försöka lugna mig, jag kände hur ögonlocken började krampa och mitt i allt känner jag hur höger öga börjar svida. Så där låg jag i panik ingen aning hur länge jag lång där kändes som en evighet men jag försökte fokusera på musiken istället och då blev jag lugn helt plötsligt känner jag hur någon börjar torka av klägget och sen börjar öppna mitt ena ögonlock, de kändes som de låg 1000 lösa ögonfransar som skavde i mitt öga! Och när allt var över va jag ändå ganska nöjd men tveksam på om jag kommer göra om de.. 

 

 9/1 2014 19:33 Sitter nu på den älskade balkongen igen och klockan är lite över halv åtta. Idag har vi snorklat. vi va vid öarna, Koh Kai Nok, Koh Kai Nai, Koh Kai Rai. Om mina ögon kunde ta bilder mer klar skärpa skulle himmeln finnas på bild. Även om dem flesta korallrev förstördes 2004 av tsunamin så var de ändå helt underbart med fiskar som nöp en i vaderna och dem vita stränderna. Nu ska jag nog ut och shoppa lite med mamma. 


 
 
 
 
 

 


6/1 2014 22:30

6/1 2014 22:13 Nu är klockan nästan midnatt och vi sitter på indian baren där vi har wi-fi. vi har inte gjort så mycket idag, gick upp 9, åt frukost, gick längs hela stranden (tog väl 40 min), solade lite + läste, gick till rummet duschade, kollade på en film med Adam Sandler som handlar om att hans systerbarn berättar gonatt sagor som sedan händer på riktigt (kommer inte ihåg namnet på filmen) sen tog vi en massage, sen köpte jag 2 bh-ar och en topp, sen åkte vi in och åt och nu sitter vi här på indian baren chill. Imorgon åker vi tillbaka till patong, båten går 13:30. 

 
 
 
 
 

5/1-2014 09:02

5/1-2014 09:02 Sitter på båten påväg mot phi phi Island nu, där ska vi stanna i 1 timme sen ska vi fortsätta mot koh lanta och stanna där i 2 eller 3 nätter innan vi tar båten tillbaka till patong. Det är kineser överallt! Blåser som fan på båten, försökte läsa men gav upp så nu sitter jag och solar och lyssnar på musik. Antingen sitter man ute och blåser bort eller så sitter manins och fryser ihjäl, då blåser jag hellre bort! 

 
 
 
 
 
 
 

5/1 2014 13:17 Nu har vi kommit fram till vårt hotell, vi bokade en strand bungalow men bokningen kom bort, dessutom hade mamma och pappa glömt passen på de andra hotellet (som vi kommer tillbaka till den 7:e) så mamma fick visa körkort och pappa fick försöka lösa sin konflikt med att visa bokningen som vi sedan fick reda på inte fanns, men jag var i alla fall bra nog att komma ihåg pass. Men vi fick ett annat rum/hus för samma pris som strand bungalow.. Roliga är när vi kommer fram till rummet/huset är de mer som en villa för 5 så nu sitter jag här på mitt egna rum och har två sängar (en dubbel & en enkel) och ett eget badrum! Super glad, nu kan jag hoppa från säng till säng hela natten.