| Avokado Lunch


 
 
 

Först var iden att göra pasta med pesto, kyckling och bacon men sen insåg jag att vi inte hade någon pesto hemma. Jag orkade varken cykla till affären eftersom jag tränade benen igår och jag orkade inte göra egen. Allt slutade med att jag bakade scones och gjorde avokadoröra till, det blev väldigt gott.


 


| Happiness made of roses

  
  
  
 
 
 

| Skellefteå till stockholm

  
     
 

| s k e l l e f t e å



 

Hela dagen har jag försökt packa, åker till Skellefteå i morgon. Har ingen aning om vad jag ska packa ner, som vanligt alltså. Få alltid sån beslutsångest när jag ska packa, jätte jobbigt! Planet lyfter vid 8 tiden och jag är hemma igen fredag kväll. Om jag orkar uppdaterar jag i efterhand om vad som hänt onsdag, torsdag och fredag. God natt.



| K V A R G


 
 

Nu har mina smaklökar accepterat KVARG, perfekt till mellanmål tillsammans frukt, bär eller frön. Gillar inte vaniljkvargen, det är något med mig och vissa vaniljsmaker som får mig att må riktigt illa.. hm. Men gillar jordgubb sen idag hittade jag kvarg med smaken persika & passion, hur gott? Älskar persika så bör älska denna.



| Frukost - dagens viktigaste mål


 
 

Utav dem måltiderna som finns är frukosten den som mest intresserar mig mest, enligt mitt tycke är frukosten den godaste måltiden. Jag kan ligga på kvällen och bara vänta på att det ska bli morgon så jag kan äta frukost. Haha låter lite galen, men jag har vänner som berättat att dem inte ens äter frukost och jag blir så sjukt glad över att jag är värsta mat monstret på morgonen då eftersom frukosten ger energi för hela dagen. Jag vet inte varför jag börjat intressera mig för kost helt plötsligt, har liksom alltid haft lite av et problem att äta. inte så att jag aldrig åt, fick anorexia och började spy upp all näring vilket låter jätte hemskt nu när jag läser de jag just skrev. Nej jag har bara varit väldigt petig, dessutom var mängden mat jag fick i mig inte så stor, men jag var en lite människa så de va väl inte så farligt då. Just nu är det ända problemet jag har med mat, salladen. Många som hör det blir typ arga och säger något i stil med ”va! äter du inte sallad?! Det är så gott!” JAJA, jag fattar att ni gillar det men mitt huvud har inte fattat att de är något jag måst få i mig, så för tillfället tvingar jag i mig de.
 


 

| Nya favoriten - Keso


 
 

Den nyaste favoriten inom kost och matväg är Keso, märk att man kan ha det till mycket men använder det mest som tillbehör till bananpannkakorna eller som pålägg på mackan tillsammans med kalkon. Har även börjat äta Avokado men det har inte fallit mig i smaken lika mycket som keso. 



| To hot to run


  

Gray/Pink Shorts - HERE
 
Nyaste inköpet måste väl ändå vara mina nya spring short som jag invigde i morse. Var ute och sprang vid 10.30 och jag önskar jag vaknat 05 som alla andra dagar och gått ut och sprungit då, för det var så fruktansvärt varmt vid 10.30. Tänkte springa 5km men på grund av värmen och dels för att jag inte hade någon vätska så sprang jag bara 2,5km, tänkte springa lite ikväll när det blivit svalare.

Igår var jag dessutom inne i stan och mötte upp en gammal vän, herregud vad vi gick. Vi bara gick, gick och gick, vi gick från slussen förbi kungahuset vidare förbi Kungsträdgården sen förbi McDonalds in på någon gata kom fram till Stureplan och fortsatte upp på Kungsgatan till vi kom fram till Sergels torg sen gick vi förbi Drottninggatan mot TC. Satte oss på EH och sen fortsatte vi ner mot vattnet, förbi riksdagshuset (där jag även höll på att dö av skräck när jag trampa i ett ”hål” i marken) sen förbi kungliga operan sen tillbaka till slussen. Sen fortsatte vi upp på söder gick på någon gata jag inte kan namnet på förbi Medborgarplatsen ner till Skanstull gick in på ringen där jag köpte shortsen, la oss i en park där vi somna sen gick vi tillbaka till slussen. Sen gick lite i gamla stan också. Mina fötter värker fortfarande och jag kan inte gå ner normalt för trappor för att mina vader värker, antingen gick vi väldigt mycket eller så är jag väldigt ofit i benen (eller så är det båda)


 


| soluppgång & bubbelplast


 
 

Satte väckarklockan på 05.20 men vaknade 05.10, skulle egentligen inte ens gå upp förens 06 och visste att om jag somnade om skulle jag var dödstrött vid 06. Gjorde ett beslut jag är nöjd med, gick ut och sprang. Sprang i ett ganska snabbt tempo så var inte ute så länge. Vid 06 sen duscha jag och förberedde frukost.

Jobbade idag med inventering och städning därför den tidiga uppstigningen, men det var så sjukt mysigt att springa så tidigt, då dagen inte riktigt vaknat än och solen fortfarande är på väg upp. Även fast klockan var närmare 06 så var det 18 grader varmt och att springa med löparbyxor och hoodie i soluppgången med solen på sig, det var varmt må jag säga.

Somnade sen på jobbet och hade en bit bubbelplast som kudde.. det var ju mindre kul när jag vakna sen och hade stora prickar över halva ansiktet. Roligare än så har inte min dag varit, och för er som undrar, det var mina föräldrars jobba jag inventera på och även då somna på..


 


| t a t t o o l i c i o u s


 
  

Så sjukt sugen på en tatuering, NEJ den på mitt ben är inte riktig och JA den är sne. Vill tatuera mig men sen kommer alla frågor, vart? Vad? Hur stor? Kommer jag ångra mig? Kommer de bli fult? Kommer de göra ont? Vart gör det minst ont?  Ska den vara i färg? Ska den betyda något?

Jag har i alla fall bestämt mig för en sak, första tatueringen ska betyda något. Men vad ett vart vet jag inte. Vet dock att om jag skulle göra fler tatueringar skulle jag nog vilja ha svartvita, men grejen med mig är också att jag ångrar mig HELA TIDEN, har beslutångest och det är så jag är. Så hur det blir med tatueringar får vi se.



| Heels higher than hills


 
 
 

Inte nyaste inköpet av mode, men nyaste inköpet av skor. Dem stod där i skyltfönstret och jag kunde inte motstå dem, dessutom fanns dem bara i min storlek kvar så kände att det var ”ment to be”. Klacken är väldigt smal och ganska hög, tror 11-13cm hög. Sommarens utmaning blir väl att kunna gå felfritt i skorna, tror jag fixar de även fast jag typ ALDRIG går i klackar.



| I n s p i r a t i o n & M o t i v a t i o n


 
 
 

Sa någon gång tidigare i veckan att jag helt tappat inspirationen och motivationen till nästan allt, men känner nu genom träning att den börjar komma tillbaka. Jag kör ingen hård träning även om det är de jag egentligen ska syssla med, nej jag är ute och springer en sträcka eller promenerar i minst 30 min. Dessutom har jag börjat tänka mycket på det jag stoppar i mig, tänker på proteiner, kolhydrater och fetter. Visligen har jag unnat mig dem tre senaste dagarna men man måste ju leva lite. Men har fortfarande en stor utmaning framför mig när det gäller maten, att börja äta sallad. Men det är bara att ta sig genom de och börja äta. Eat healthy, feel healthy.


 

| b a n a n p a n n k a k a

 
 
 
 b a n a n p a n n k a k a
 
(Blir ca 2 stycken)
• 1 Banan
• 1 Ägg
• 1 Nypa vaniljsocker
• 1 Nypa salt
• Servera med frukt eller bär
 
Mosa banan. Rör ner ägg, vaniljsocker och salt i bananmoset.
Stek upp smeten i en stekpanna. Servera med tillbehör.
Det går även att grädda smeten i ett våffeljärn ifall man är
mer sugen på våfflor.
 
 

| White is the new Grey


 
 
Känner mig som en ängel när jag bär vitt.

Har tänkt mycket på det här med hur olika färger får mig att få olika personligheter, bär jag mörkare färger som t.ex. marinblå, mörk grått och svart är jag oftast inte ledsen men oftats då vill jag helst vara för mig själv. Bär jag ljusare färger som t.ex. ljus grått eller vitt är jag öppen och pratglad. Sen jag som suttit och haft färglära i typ 9 timmar ska inte sitta och säga att vitt och svart är specifika färger eftersom svart inte räknas som en färg och vitt är alla färger tillsammans. Har dock märkt att jag har burit mycket grått på senaste tiden, den gråa nyansen som är varken ljus eller mörk. Har även märk att min inspiration och motivation till att göra saker har blivit svagare. Jag skulle börja träna i måndags men det har ju inte hänt, skulle bloggat typ varje dag men det har ju inte heller hänt. 

Har dock en motivation som jag snart hållit på med i en månad, jag skriver ett A4 papper om dagen med tankar, uppdatering hur dagen varit, lägger till bilder, ibland skriver jag om drömmar och sen har jag lagt det A4 pappret med dem bilderna jag tagit under dagen och lagt i ett A5 kuvär och sen stängt det. Har skrivit 1 brev varje dag, så att om 1 år eller 5 år kan jag öppna breven och läsa var mina tankar var den tiden, vad jag gjorde den dagen, vad jag drömde den natten mm. 

 


Byxdressen HÄR
Koftan HÄR