horoskop februari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

excuse me for being busy

 
 
 
 

Har inte direkt varit upptagen har mer varit förvirrad över vilka saker jag ska prioritera. Vet att jag har en redovisning imorgon inom hantverk induktion då jag ska redovisa mina modeskissar. Ska lämna in en debattartikel om könsdiskriminering. Och sen måste jag börja packa, vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. förutom snowboard kläder, skidor och snowboard. Ångar mig hela tider om vad jag ska åka i vi ska liksom sitta på samma buss i 30 timmar. Kul. 

Hade bara matte idag eftersom min engelska lärare och min so lärare vad sjuka så började 10.10 och sluta 11.10 ganska skönt. Drömde en speciell dröm (som jag inte kommer berätta, privat) igår natt och jag kunde inte veta om den hade hänt på riktigt eller inte, även om vissa saker i drömmen var helt osannolika som att det var ett stort vatten fall där man kunde bada på Gullmarsplan, så kändes den helt verklig. Det var lite obehagligt men ändå imponerade vad hjärnan kan få en att tro. Drömde även i morse att klockan var 11.19 när jag vaknade och att jag hade missat mattelektionen men sen när jag vakna var klockan bara 09.48, och den drömmen kändes också jätte verklig men den igår natt var mycket längre och mycket mer komplicerad. 

Enough with dreams. Som ni ser på bilderna är jag ensam hemma med lilla Zinai som har suttit och stirrat på sin godisbit i 10 minuter nu även om jag har sagt att hon får äta den.. Sen har jag fått brev från folktandvården och nu ska jag tydligen dit i mars. Kul. Sen har mamma köpt lite saker till mig från THE BODY SHOP. En 60ml flaska med foot lotion med lukt av peparmint, sen en ”Rainforest Volume” conditioner 60ml, och sist men inte minst ett litet paket med strawberry shower gel och chocomania shower cream + en liten sån där tvätt tuss som man använder på kroppen.

Ska skriva klart lite om redovisningen i morgon, gå ut med Zinai, packa lite och skriva debattartikeln och någonstans där äta också sen blir det yoga vid 18.00-18.45 sen innebandy 19.00-20.00 sen bara duscha och sova. 


it´s a secret

 
 

Blev väldigt glad när jag kom hem idag och fick veta att ett blomsterbud satt på dörren igår på alla hjärtans dag och att det var till mig! Vad som gör mig lite arg och väldigt nyfiken är att jag har ingen aning om vem det är ifrån. det står bara "tack för att du finns" och inget annat. Har börjat min jakt att ta reda på vem denna hemliga Valentine personen är. Rosen är så grymt fin och stor kanske inte syns på bilden men rosen är nästan lika stor som min hand och luktar amazing. Är jätte tacksam för den!

 

Men är så jätte nyfiken på vem den är ifrån, ni anar inte. Detta har ju liksom aldrig hänt förut. Alltså fick en ros av min bror förra året men det var ju inom familjen så det är inte samma sak och vet att det inte är från någon i familjen eftersom alla har väntat förväntans fullt på att jag ska öppna och att dem ska få se hur blomman såg ut, eller vad man ska säga man såg på dem att det inte var från dem. Så det är från någon annan och eftersom den är skickad med blomsterbud kan den komma från någonstans i hela Sverige typ ju. Vill bara veta vem denna ur gulliga människan är. 


be my valentine?

 hur mår ni? sitter ni och äter choklad framför tv i ett mörkt rum? de hade nog jag gjort om jag var ensam även om jag inte gillar glass skulle jag köpa det ändå bara för att det är en del av att var ensam på alla hjärtans dag! 
 
min mamma är så gullig och köpte alla hjärtans dag presenter till mig. och nu fick jag även reda på att det satt ett blombud på dörren till mig, har ingen aning vem det är ifrån men får reda på det imorgon, eftersom jag inte sover hemma ikväll. bad mamma sätta blommornas skälkar i vatten utan att öppna så det är lika fina imorgon som idag. 
 
har fått så mycket kärlek på skolan idag först hade vi stora tavlan där att fick sätta upp kärlekshälsningar på rosa hjärtformade post-it lappar och sen hade vi en kramruta på övervåningen, och sen fanns det gelehjärtan i reseptioen som det bara var att ta. gillar min skola, grymt mycket.
 
  
 

finally

hela dan har jag gått och oroat mig över min ergonomi redovisning i idrott och nu har jag äntligen gjort den, improviserade med hjälp av bilder. 

Min underbart snälla lärare sa också att om jag glömt något så skulle jag skicka in mina anteckningar senare och även skriva till det jag har glömt. satt i 3 timmar och lyssnade på andras redovisningar för att få inspiration till min egen sen hann jag bara fixa en Power Point med bilder och några få anteckningar som var huller om buller på ett löst papper så läraren sa att det var okej att improvisera. like that teacher.

skulle annars suttit och skrivit något halvkast i 40 min (den tiden vi skulle börja) men vi startade direkt och då var det okej att jag inte hunnit klart med Power pointern. så nu fick jag sluta 10 min innan vi skulle startat vilket är bäst typ.

 

Sitter nu ensam i entrén på skolan och inser att det är alla hjärtans dag imorgon och att jag sitter i kommittén.. Vet inte när vi ska fixa det vi har planerat. Vet inte ens om det blir någon bio imorgon eftersom typ ingen kan för dem ska plugga eller bort eller något. Kul.

 

Har gjort upp en plan för ikväll och det kommer typ vara:

 

Jag har inget roligt liv jag vet men någonstans där vill jag också få in börja rensa min låda med byxor eftersom jag inte börjat göra det än.. hah men mina föräldrar kom nu och wifi försvinner 

 

Detta är ett väldigt tråkigt inlägg.


little orange blueberry

 
 

beställde en blå orange klänning för några dagar sen, beställde den för jag tycket ryggen såg fin och för att den var på rea. Ser jag jätte ful ut i färgen är det väl typ att bara färga om den. har så mycket den här veckan och med mitt minne går det inge vidare, idag hade vi en ”Book Review” som skulle in men som tur var hade vi engelska i 1 och en halv timme så hade ett tag att arbeta. måste skriva en svenska/samhälle debattartikel + källkritik. sen imorgon har jag idrotts redovisning inom Ergonomi, sen måste jag göra typ två modeskissar innan fredag. men är lite glad idag för jag fick tillbaka mitt prov från matten - algebra och fick C, blev glad då. eftersom jag typ låg i riskzonen för F i början av 9:an och nu får typ C på alla proven känns sjukt bra, fick D på ett prov men de var efter bilolyckan så hade lite svårt att fokusera när det ända som gick genom mitt huvud var "jag vill kräkas".

Ska göra idrotts uppgift nu sen yoga sen träna och försöka få in äta någonstans där i mellan.

önska mig lycka, till kommer troligen inte skriva något ikväll.

 
 
 
 

Say Something - A Great Big World

 
blir inge träning ikväll kanske några övningar här hemma men inge pass och inget gym. ska sitta hemma skriva allt som händer i februari och sen göra en kalender för mars sen börja med att rensa första lådan som blir. Tröjor. fast kanske ska börja med byxor så jag lätta kan matcha tröjorna med dem byxkorna jag har kvar. okej första lådan blir byxor. 
 
min morfar kom över med en bröllopstidning så nu ska jag inspirera mig in i tidningen och inte komma ut ur drömmarna förns jag skapat något vackert. jag har så sjukt svårt att påbörja saker men lätta att avsluta dem (känns som att det är mer folk om har tvärt imot) med det finns så många skisser i mitt huvud på tröjor, kläningar och byxdresser som jag vill rita ut och skapa men jag vet inte när jag ska börja eller vad jag ska börja med. blir bara förvirrad, inspirerad och ofokuserad och så slutar det med att jag inte gör något.men vet att nästa vecka har jag inte så mycket planer. eller vänta jo det har jag fan. får väl ta med skissblock till val thorens så kan jag sitta och skissa efter en lång dag i backen. om 11 dagar sitter jag på bussen mot val thorens. känner att jag snart måste börja planera vad som ska med och vad som ska stanna. kommer var så kaos sista dagarna innan jag åker. det stod första att vad skulle åka torsdag kväll den 20 men nu ska vi åka fredag morgon den 21, kommer sova hela resan. thats me. svin tråkig att åka långa resor med o det inte är jag som kör, för då får jag verkligen inte sova. 
 
men ska upp och börja med byxlådan
gårta några tårar och sen kanske jag skriver igen.
annars godnatt.

- be happy -

 
 
har varit en ganska tråkig hädelselös måndag idag, har haft studie dag idag och det ända jag har gjort är att gå på promenad med hunden, städat mitt rum (måste resa alla kläder också) ätit och sovit. väldigt tråkigt. 
 
funderar på om jag ska gå på något pass ikväll eftesom jag inte tränat sen i tosdags och det är liksom 4 dagar. längesen. men känner liksom att jag ska träna 3 timmar imorgon sen yoga plus träning på onsdag sen match på torsdag. funderar på om jag ska träna något i helgen så jag inte blir för slapp, eftersom yogan på onsdagen kanske inte är så jobbig heller så ska man kanske köpa något pass eller springa lite på gymmet? men blir nog inget idag, måste börjar rensa mina kläder, tycker dem är en aning "töntiga/barnsliga/gamla" och när jag går upp på morgonen vet jag inte vad jag sätta på mig. vill ha en mer vuxen stil fast ändå inte så besluten om vilka kläder som får stanna och vilka som får åka kommer bli väldigt svåra. älsk-hatar mina kläder. 
 
har så tråkit att jag börjat rita på händerna. kommer inte sluta bra. men vill inte börja rensa, fast måste eftesom allt bara hänger över klädstången och jag kan dessutom inte stäng mina lådor. 
 
funderar på om jag ska fixa en ny design? en inte så enformig och tråkig en mer stilren och elegant. hahah den kommer inte bli det. är så dålig på att bestämma hur det ska se ut här på bloggen. men ska tänka på saken.
 
 
 
 

thighs tattoo

 
måste erkänna en grej som har kommit upp i mitt huvud många gånger, lår tatueringar. tycker det är så sjukt snyggt. kommer antagigen ändra smak och stil många gånger innan jag fyller 18 (har lovat mig själv att inte tatuera in något förns jag är 18) men att skaffa en lår tatuering på båda benen som matcher varandra på något sätt skulle vara så underbart fint. 
 
är dock livräd för sprutor så vet inte hur det ska gå. tänk om man råkar rycka till för att det gör ont och så blir det ett helt sträck över hela tatueringen som verkligen inte ska vara där. vet att när jag skuell ta livmoderhalscanser sprutan tog det 15 min innan jag ens lät doktorn försöka sticka in sprutan i armen. sen grät jag innombord i 20 minuter när det var klart. tog bara 1 spruta av 3 för jag vågade inte ta dem andra två så nu är riksen stor att jag får livmoderhalscanser typ. kul.
 
lilla mamma om du läser detta oroa dig inte jag vill inte heller göra några dåliga val när det gäller tatueringar eftersom dem ska finnas där för livet, om man inet lasrar bort dem. men jag ska vänta till jag bestämt mig och tänkt på de i minst 1 halvår så andas ut kommer inte bli en människa med bara bläck på utsidan.
 
 
 

carrot cupcake

 
 
 
 
 
bara genom att titta på morötterna kan man inse att dem skulle bli konstiga, och det blev dem. utsidan ser väl helt okej ut men insidan är typ burn-gröna hahah så jävla misslyckad. igår va bara skit och jag är djupt deprimerad. satt i 2 timmar och skrev svenska provet, när klockan var 23.54 skulle jag skicka in eftersom det typ var deadline då så kan jag inte hitta dokumentet. gick igenom datorn minst 5 gånger men kunde inte hitta den någonstans. insåg 00.28 att jag är tvungen att skiva om allt och sen satt jag i 1 timme och grina.
 
ser inte fram imot att göra om allt men det är ett måste och jag maila läraren igår och berätta vad som hände får jag F för att jag inte skicka in den så är det kört men vet inte vad jag mer kan göra. 
 
åt en ost och skinkpaj som låg i frysen men blev besviken när jag smakade och insåg att pajen var inte lika saftog som på bilden, den var torr. blev mer besviken. måste dock äta upp och sen stå öga mot öga igen med provet inget att längta till.
 
 
 
 
 
 

valentine day

haha, hade en plan för alla hjärtans dag men den sprack så nu ska jag gå på bio med några tjejer och se LEGO filmen som är så sjukt töntig men värkar ändå så sjukt rolig och det är exakt vad vi ensama tjejer behöver på alla hjärtans dag, en barnfilm. sitter också i komitén som ska fixa alla hjärtans dags stämningen på skolan, roliga är bara att alla vi som är med i den är typ ensama.. haha så lyckat. 
 
får skicka en ros till mig själv och skriva att dt är från en hemlig beundrare så slipper jag sitta ensam och inse att jag är ensam haha, undra om det finns tjejer som blir tillsammans med en kille någon vecka innan alla hjärtans dag bara för att ha någon den dagen, vet inte varför jag fick upp tanken i huvudet, usch. 
 
ända gången jag typ varit tillsammans med någon på alla hjärtans dag vad det med ett ex för några år sen han köpte ett gosedjur till mig och jag hade fått en choklad av min mamma men fick så dåligt samvete av att jag inte hade något så sa att han fick chokladen, sen åt jag upp den. jag är ingen bra pererson att få alla hjärtans dag presenter ifrån. 
 
minns förra alla hjärtans dag då åkte jag och 3 personer till och spelade laserdon, insåg redan innan att jag skulle vara ensam så lika bra att göra något sånt eftersom dem lokalerna är helt tomma på såna dagar. undrar om jag kommer gilla alla hjärtans dag nästa år eller om jag kommer vara lika ensam då som nu hah. 
 
för er som inte heller har någon på alla hjärtans dag får här ett hjärta av mig.
 
 

no school

 
idag har jag egentligen ingen skola (samma som igår) bara att idag behövde jag ta mig till skolan för att göra ett svenska prov jag missat när jag var sjuk. när jag väl kom till skolan efter 1 timmes åkande inser jag att jag har glömt datorn och eftersom jag måste göra provet på datorn så fick jag lite information och sen var det bara att ta sig hem igen. dödade lite tid i frasta för att 50 minuter senare möta upp Skilla och ta imot Zinai. gick en en halvtimmes pomenad innan vi tog bussen hem. 
 
nu har jag lagat världens godaste lunch! spagetti carbonara. sjuk god.
 
nu måste jag göra provet hemma istället och lämna in senast idag. så det är väl bara att sätta igång.

skivstång/intervall

 
 
jag överlevde skivstång/intervall passet idag och jag har ingen aning hur jag ska orka ta mig upp i morgon för att ta mig till skolan och göra ett prov som jag missa när jag var sjuk. Benen värker och jag vet att träningsvärken kommer vara grov imorgon, länstar tills imorgon kväll gud vad jag förtjänar fredagsmys! 
 
 
 

back to black

 
 
så sjukt glad har äntligen fått mina byxor från HM (var lite desperat efter svarta jeans) vet att HM:s stretch jeans kanske inte är så bra men dem håller väl så länge som dem håller. brukar köpa från carlings Dr.denim jeans älskar dem! men nu hade jag inte råd med såna så det fick bli HM istället.
 
 

-breakfast-

 
 
 
 
inget slår en god frukost! dem säger ju att frukosten är dagen viktigaste mål och för mig är det helt sant, äter jag inte frukost eller äter jag för lite frukost blir jag oftast grining resten av dagen, så för mig är fukosten väldigt viktig. förstår inte folk som inte äter frukost, jag är ofta väldigt hungrig på morgonen och sen när det kommer folk som säger att dem skippar frukosten för att dem inte är hungriga blir jag innombords lite chockad. 
 
är ledig idag till tisdag så har lång helg kan man säga, var typ ledig igår också eftersom vi hade friluftsdag. idag ska jag inte göra så mycket mest äta klart frukosten, städa mitt rum, vid halv fem ska jag på skivstångspass och sen vid sju ska jag på en dam match (huddinges damer) 
insåg igår att jag inte kommer kunna gå på yoga på söndag och blev väldigt ledsen över det men ska gå på onsdag och det är bestämt. hör hört att på yogan (åtminstånde här i huddinge) sitter man på mattor, dem släcker ner hela rummet och sen tänder dem ljus, tycker det låter helt underbart! ska även kolla upp friskis&svettis schemat i sickla ifall det finns något pass på morgonen tisdagar och onsdagar som jag kan gå på innan skolan. 
 

new in

 
såg dessa på gina och blev lite kär så var tvungen att köpa. om jag nu även ska börja ta tag i träningen mååste jag ju ha åtminstonde två tränings linnen, annars har jag bara stora t-shirts som jag tränar innebandy med och har man ett sånt tillsamans med ett par springbyxor ser man ut som Gru från dumma mig (sort överkropp med spindelsmala ben.)
 
tänkte att det rosa linnet skulle passa till leopard springbyxorna & mina rosa nike freerun 5.0 och det gråa linnet skulle passa till mina svarta springbyxor & mina blåa nike freerun 5.0, vill ju matcha på gymet så man iaf ser lite snygg ut när man kämpar och kan göra miljoner miner som visar att man vill ge upp men man fortsätter ändå.
 
 

hammarbybacken

 
sjuk skön dag i hammarbybacken trodde att det skulle vara slaskit och jordigt men hade helt fel as sköna backar idag dock var bara två backar öppna men de var härligt endå. fick väldigt ont i hälen och har ingen aning varför. åkte i 6 timmar och nu vid 7 tiden ska jag träna 1 timme. kul. 
 
var först osäker om de skulle gå bra att åka skidor efersom jag inte åkt de på 2 år men det gick sjukt bra och var sjukt kul. lyckades till och med hopa lite! första va väldigt dåliga men är sjukt nöjd med sista hoppet! 
 
vet inte hur jag kommer må nästa vecka med pass och träning igår, hammarbybacken och träning ikväll, skivstångspass imorgon och sen match på söndag. skulle även gått på yoga på söndagen men insåg sen att jag inte skulle hinna. lätt besviken eftersom jag verkligen ville gå på yoga men ska på yoga onsdagen veckan efter så är lite nöjd över det. 
 
 

smoothie

 
testade en green smoothie imorse som var så sjukt god! med den blev rosa ist för grön, hade dock inte i alla ingrienser så kändes både nyttig och lite onyttig. skulle haft grönkål i också men har inte köpt något så nu hade jag bara i 1/8 melon lite hallon och päronyoghurt. hittade ett så sjukt bar smoothie recemt där man mixar själv beroende efter smak och nu när jag har svårt att äta mat med minsta lilla tuggmotstånd är den en så sjukt grym frukost! 
 
 

modeveckan

 
ursäkta dåliga bilder men hade jag vetat att jag skulle hit hade jag tagit med kameran. 
 
blev lite chockad när jag fick veta att vi skulle till modeveckan utställningen, kan avslöja att nösta höst kollektion är grått, svart, vitt, beige, gamaldags rosa, millitär grön och lite marinblått. det var väldigt mycket jackor eftersom det var höstkollektionen 2014 och vissa jackor var sjukt fina medans andra fick man bara en fråga i huvdet, "vad tänkte dem där?".
 
men hela upplevelsen var kul och jag fick ju en fin tygkasse också så är väldigt nöjd.

soon i´ll be there

 
 
åh så sjukt härligt att jag snart åker! bara 16 dagar kvar sen sitter jag på bussen påväg till val thorens.
blir ju första resan utan min mammi och pappi och om jag inte kommer hem ring polisen. men kommer ha med mig datan, kameran och köpa internet så jag kan fota och uppdatera hela veckan där nere. min mun ar livet av mig och tanken att bara dra ut tandställnibgen slår mig många gånger. har tagit en huvudvärks tablett nu så hoppas det går över snart eller blir lite bättre snart i alla fall.
 
 
 

fashion inspiration

 
 
 
vet inte varför jag blir så inspirerad av alla slags plagg/skisser jag ser. vill göra så mycket men vet inte vart jag ska börja. har nästan allt jag behöver, förutom att jag måste köpa svarta och vita trådar till min nya overlockmasikn, sen måste jag skissa upp mäta ut och köpa tyg, sen har jag ett nytt plagg. låter ganska lätt men när man stöter på det där lilla problemet då man verkligen inte vat vad man ska göra då är det som jobbigast.. men jag går ju bara första året på designgymnasiet i textildesign linje så om något år hoppas jag att jag är betydligt bättre än vad jag är nu, iaf lite bättre.
 
vill sy byxdresser, klänningar, lätta t-shirtar och massa andra ögonfallande plagg men mest av allt vill jag ju skapa ett eget märke vilket jag kommer göra i 2:an/3:an förhoppningsvis! har några idéer på namn men vet att jag kommer ändra mina idéer med tiden, vilket jag hoppas blir bättre och mer detaljerat eftersom nu är det mest en massa i huvudet full med idéer i alla olika stilar former och färger men vill ha något slags mönster, så för finslipa alla idéer först. sen ut och visa dem för världen!

fashion sketch

 
 
 
 
fick sluta 13.25 idag istället för 17.00 eftersom min hantverk induktions lärare var sjuk, jätte härligt att komma hem innan solen gått ner. Men var tvungen att skissa upp några "modeskissar" hemma då istället, så de är det jag har gjort ända sen jag kom hem. 
 
var även hos tandläkaren imorse och det är lika jobbigt som vanligt, hatar bara inte min tandställning avskyr den också. Skulle sätta in 2 nya brickor på tänderna längst bak (i underkäken) och dem var typ "förstora" eller så var mina tänder för små.. men i alla fall så sitter dem för högt upp och jag kan inte stänga mina bakkäkar utan att bita loss brickorna, så har knappt ätit idag. kul. 

high heels

 
 
så sjukt jävla snygga skor, vill så gärna börja använda klackar nu igen i sommar men va så sjukt längesen jag gick i höga klackar och kommer bli jobbigt att gå från vans/converse till high heels. 
 
klackarna på bilderna är ju sjukt höga tror mellan 5-6cm (platån) och jag skulle nog bryta foten av att gå i dem haha tror dem jag har nu är 4cm i platån så att ha högre kommer bli kaos dessutom har jag typ ingen aning när man kan använda dem liksom en vanlig dag på stan i 5-6cm klackar känns ju inte så normal, känns mer som döda fötter. dem kostar ju mellan 600-1300 kronor så vet inte om de är värt de, eller så är de jätter värt men vill hellre ha dem dyrare så jobbigt läge här, men ska ändå inte köpa några nu eftersom jag sparar pengar till val thoréns.

(nästan) livlös vecka

den här veckan har inte mycket hänt, fast det blev roligare i slutet av veckan. I tisdags tränade jag först ett core pass på friskis och svettis och sen gick jag och martina och åt innan det var dags för två timmars innebandy träning. I onsdags var jag och hjälpte till på öppet hus på skolan och eftersom jag hjälpe till innan jul också fick jag två biobiljetter. Glad. Tordagen hände ingenting förutom att jag hade träning och gunilla och gunhild hade namnsdag. Fredagen hade klara bakat supergoda hallongrottor som vi överaska våran metor eftersom hon fylde år nu i helgen, hon blev jätte glad. I fredags slutade jag 5 i 1 men var kvar i skolan till 4 ingen aning varför men skolan är så mysig så stannar gärna, sen var det ju också lite blåsigt ute..
 
 
Igår vad jag på bio med Ebba, Ida, Julia, Klara & Jonna. några tjejer från skolan. vi skulle äta middag tillsammans innan och jag har alltid trott att pizza hut var en snabbmat kedja som typ Mc Donalds men nix, kännde mig nästan som en uteliggare hah okej kanske att ta i men en lortis då när jag kom in där med leggings och en stor hoodie. Kan erkänna att de är första gången jag äter på resturang utan min mammi och pappi, eftersom jag låter dem sköta snacket kände man sig ännu mer lortis när man skulle betälla och typ fattade lite segt, men det var jätte mysigt och vi har redan planerat att vi ska göra om de. (Bio med middag alltså) 
Vi såg filmen Frozen som jag redan sätt typ 4 gånger, men gillar den och vi såg den i 3D vilket jag inte har gjort förut, eftersom jag bara sett den på swefilmer. 
 
 
 

..

Mitt liv har varit oväntat tråkigt den här veckan. Förutom idag men har ingen dator så uppdaterar imorgon.