söndags mys

 asså en sak jag bara måste säga nu direkt är att jag ska ändra designen snart hah har liksom inte haft tid än :s
(så ni vet)
som sagt blir det mys söndag ikväll <3 sitter nu och dricker chai te och äter pannkakor.. ska snart kanske också ska över till min kusin och baka bullar hih och kanske lite film på det.. myspys 
har inte så mycket att skriva förutom att uppdatera lite haft match idag förlora så det är inget man direkt vill skriva om :/ 
men här kommer en mysig bild och sen säger jag bye 
 
 

häääj

 

nobel.

var ju på jean paul gaultier's klädutställning för ett tag sen och från det skulle vi inspireras och skapa något eget och sen göra det i papper (en minimodell) och mitt resultat blev..
 
 
 
något sånt igentilgen skulle luvan också vara full av blomor men efter att ha klippt ut cirka 1000 blommor och vikt upp kanterna och sen satt på en efter en blev man inte så sugen på att fortsätta.. 
..anyway.. på jag och min klass ska få sy dräckter till nobelefterfesten den 10 december <-- tror det är rätt datum.. jag får inte berätta vad jag jag ska göra eller vad det är för tema det är hemligt men det ska bli så sjukt kul. men nu ska jag plugga lite.. till typ 21.00 sen måste jag städa mitt rum hah pinsamt att det kan bli så stökigt :s men har snart läst klart "Go ask Alice" så det är (y) 
-bay-

Go Ask Alice!

blir typ ledsen när jag märker att det är fler som läser bloggen när jag inte skriver än när jag skriver.. :c 
any how sorry och allt sånt för att jag inte har skrivit. skulle skriva i fredags men allt fucka och jag orkade inte med den här datorn. även om den är underbar hatar jag den när jag inte fattar saker...
har varit ledig måndag, tisdag, onsdag. jätte skönt. i måndags började en lampa brinna typ i lärrarrummet så dom ställde in alla lektioner sen i tisdags och onsdags var det utveckligssamtal så dom ställde in alla lektioner då också.. c: började 12.20 idag och g´hade bara 2 lektioner c: som sagt gillar torsdagar. har suttit och pluggat engelska hela kvällen då jag ska läsa en bok som heter ¨Go ask Alice¨ plus skriva en reading journal. det är ganska långtråkigt och jobbigt eftersom boken är ganska dålig.. handlar om typ en tjej som tar droger..
any how, var på jean paul Gaultiers utställning i fredags och sen från det skulle jag inspireras och skapa ett eget plagg plus accossoar som ska vara klart till imrn så måste finslipa lite på den och bara köra och hoppas att resultatet blir bra. ska kolla om jag klara att läga upp några bilder från museet..
 
ja men titta vad jag är duktig! 
SEN måste jag tillägga att om ni inte har ätit på café blom måste ni göra det! jag fika där med klara,andrea, anna och linda och asså det var fan det godaste jag ätit (åt kademummabulle och fläderläsk)
 
 
så sjukt gott! café blom ligger vid arkitektur och designmuseet.GÅ DIT.
 funderar starkt på att skaffa typ ombre fast tvärt om c: haha eftersom jag är blond och mitt hår är så slitet så vill jag typ gra så..
 det är ju så sjuk fint! det måste ni ju erkänna enda jag oroar mig för är kommer det vara lika fint i rakt hår? för jag är så jävla sämst på att locka hår och mit hår är för skitet för att lockpermaneta... 
men men ska skissa och plugga lite mer engelska ciao!
 

sjukling.

är hemma idag för att jag inte mår så bra.. spände tandställningen i måndags och p.g.a de har jag svårt att äta får bara i min drickbar mat som t.ex. soppa och yoghurt och p.g.a att jag har svårt att äta mår jag illa är kräkfärdig och trött och har huvudvärk. gud vad man älskar sin tandställning.. -.-
mådde som värst igår och när jag kom hem från skolan (runt 5) gjorde jag soppa och sen sov jag. vaknade halv 6 imorse och kunde inte somna om sov i nästa 12 timmar och jag är fortfarande trött och hungrig.. ska nog laga lite mer soppa..
köpte en jättefin tröja igår på typ morgonen när jag hade håltimme i 3 timmar.. fattar inte hur dom lägger shemat började 10 för någon teater som tog 25-30 min sen hae jag håltimme i 3 timmar sen en lektion på 3 timmar sen sluta jag.. och + då att jag mådde så dåligt va igår så meningslös. men any how jag köpte en jätte fin tröja på new yorker <3 . <3
 
 
 
den är ju to die for <3 kosta 300.- så den var inte så dyr. men är sjuk idag och släpar mig fram i huset i min egensydda onepice <-- vet inte hur det stavas :c
den är väldigt oversize.. men den är mysig ända jobbiga är att den är orange så ser ut som en stor pumpa.. heh. ligger i min säg och kollar på avatar - the last airbender c:
 
 
 
har snart sett klart säsong 2 c: dam you ebba och julia som fick mig att börja kolla.. men orkar inte skriva nu märker också att min mage kurrar väldigt mycket så måste laga soppa snart.. baj.

hittade dom m e n fel storlek.

 
 
 
hittade dom sjukt fina skorna beställde dom och längtade sjukt efter dom! dom kom i fredags och då upptäckte jag att det var fel storlek belv så sjukt ledsen. men ska beställa nya nu ihopp om att det blir rätt storlek :c 
 
får väl sälja dessa.. 

HAVHAV0

sitter nu på en 3h lektion (just nu är det paus typ) och jobbar med photoshop haha går väl sådär.. hah insåg precis att jag har en mad turtle i min bild..
 
 
märkte också att jag har en hårt arbetande klara bakom mig.. hon ser lite små mad ut c:
 
 
- hehe men sa fortsätta jobba nu -

mina photoshop skills.

 
 
bilden gör en ju en gråt färdig, om det är på ett bra sätt eller ett dåligt det vet jag inte än.. 
som ni ser suger jag tror det tog typ 20 min innan jag ens kom ihåg hur man byter storlek på bilden.. ja och alla er som kan det här med photoshop good for u men jag suger fortfarande. i will get there!
ingen träning idag! så sjukt skönt att bara vara hemma och inte göra något alls! och imorgon börjar jag 12.20 whoo! torsdag! pannkaks TORSDAG! fast jag får typ inte äta pannkaka.. fitta. får göra special special heh c:
insåg att jag inte får någon sovtid den här helgen heller :c har cup så måste till och med sluta tidigare från skolan för att hinna till första matchen på fredagen! kan be ebba fota lite så man kan göra något med bilderna.
 
OMG är så stolt över mig själv har slutat dricka TE med socker c: hehu fett duktig flicka man är ska dessutom göra 70 squats idag -.- fatta vilket ass man kommer få om någon månad! göre bara för rumpans skull.. c:
insåg också idag på matten att vi ska börja räkna matte på egyptiska tecken.. lotusblomma var 1000 och hårlock var 100 hah eller så va det helt fel..
 
men ska komma på något att äta nu om inte innehåller kolhydrater.. kommer sakna dig potatis
I ♥ POTATIS
hah.. men vi får se vad det blir och det där med att jag skulle laga typ 15 rätter det kan ni ju fetglömma sämsta utmaningen någonsin så jävla fantasilösi köket :c 
men nu måste jag låta fantasin flöda för jag är fan hungrig.
(ursäkta alla svärdommar)

jävla måndag!

så jävla dålig start på den här dagen. att började men i morse, hade så sjukt ont i kroppen (speciellt rygg och rumpa) och tanken att ligga kvar i den varma underbart sköna sängen var nästan oemotståndlig men var tvungen att palla mig upp endå. det var meningen att jag ska börja deffa idag men när allt sket sig orkade jag inte. skulle laga gröt men istället för att göra i mikron så gjorde jag i kastrullen.. satte på högsta värmen och sprang upp och glömde kastrullen.. när jag kom ner var frukosetn svart och kastrullen förstörd.. sen skulle jag springa till bussen men halvvägs dit inser jag att jag inte kommer hinna till bussen. jag kollar upp en ny busstid så jag kan hinna till skolan.. går till busshållsplatsen och väntar där i 10 min + att det börjar regna. lyckan av att se bussen komma är stor men besvikelsen av att inse att man glömt plånboken hemma är större. fick springa hem igen och hämta den och sen springa till nästa buss som dessutom var försenad och sen 1h senare kom en hungrig, väldigt sur flicka fram till skolan. slutade 5 idag och var hemma 6 helt jävla sjukt hela dagen är ju typ slut nu. hade en 3 timmars lektion som sista lektion och där hade vi hantverk induktion ( <-- ? )  och då fick vi leka med photoshop.
 
 
hah fick inte fram någon bra bild. är jätte lycklig har precis beställt hem två underbara saker och när dom två sakerna kommer, kommer jag vara så överlycklig! frågan är ju om man vågar lägga upp en bild nu eller om man ska lägga upp bilder sen hih.. men ska inte vara elak kan lägga upp en lite bild på varje sak.
 
 
 
 
hihi är så lycklig men ska vila rumpa och rygg delvis måste ag göra mina 60 squats men sen ska jag vila hah
≡ ciao ciao ≡
 

♥ hjälp mig hitta dessa underbara varelser ♥

 
♥ har verkligen letat överallt så snälla va en ängel och hjälp mig ♥

träningsläger

 
varit på träningsläger nu i helgen sjukt segt men kul.
ska börja göra en 30 dagars utmaning. jag började igår med att göra 50 squats sen idag gjorde jag 55 squats och imrn ska jag göra 60 squats sen i övermorgon ska jag vila sen ökar det hela tiden för varje dag. dag 30 ska jag göra hela 250 squats :c men det är om 30 dagar så jag hoppas mina rump- och lårmuskler är väl byggda då! ( annars kommer jag typ dö c: )
mste laga något att äta känner jag är fett hungrig :c baibai.