wifi på hotellet


Nu är vi framme, elle rvi kom fram i går kväll men det var så sent så det ända jag gjorde var att gå och lägga mig. I måndags hända inte så mycket, jag höll tal i svenska nationella som kändes att gå förvånadsvärt bra, men vet ju hur det är, känna det bra går det oftast inte bra.. men jag fick jordgubbe efter och då slutade jag skaka.  Sen träffa jag en vän på kvällen sen innan jag gick och la mig packade jag. Det var min måndag alltså, inte så rolig direkt. Sen igår, Tisdags var det engelska skriv nationella gick nog också ganska bra, hoppas jag följde den röda tråden..sen var off to Arlanda. 


  
 


Fick sitta på TERMINAL C i lite mer än 3 timmar, skit jobbigt, skit tråkigt och lite läskigt. Satt och kollade på två filmer ”Burlesque” och ”step up 4” älskar filmen Burlesque. Sen när min dator höll på att dö kommer det en äldre man och sätter sig vid mitt bord/bås med sin öl, även fast det fanns lediga bord runt omkring oss. Så jag stänger av datorn sätter på musik och börjar läsa min bok, sen börjar han prata. Jag fattade inte ett ord han sa eftersom han pratade typ tyska, jag visste inte heller om han pratade med mig eller med sig själv. Så där satt jag halvt livrädd och visste inte vad jag skulle göra..
 

 
 
 

Och nu när vi ätit frukost, varit en timme på gymmet och duschat ska vi snart iväg på match.

 
 
 

plugg söndag


Idag är det en typisk plugg söndag, i alla fall för mig. Jag har svenska nationella imorgon där jag ska hålla tal så idag TYP hela dagen ska jag sitta och skriva, läsa in det och fixa en power point. Jag avskyr att hålla tal, alla ögon som stirrar på en, lyssnar på vartenda ord som kommer ut ur din mun och ger ifrån sig ett flin när du säger eller gör något fel. Usch. Men ska även på en klädgrej vis 12 idag och sen träning vid 19.

  Min underbara söta otekniska fotograf till mamma visste inte vad det var för fel på kameran då den var inställd på ”timer” så man kan fota sig själv eller något, så hon tog halvt suddiga bilder med sin mobil. Så jag väntar hällde tills jag får ta del av fotografens bilder. Det var kul att Jennifer från TopModel var med och gick, kände att man i alla fall kunde ta modevisningen lite mer seriöst.

Måste börja packa för Berlin och Polen också, vet dock inte vad jag ska ha med mig. Vet inte ens om ja ska ha med mig datorn, och ifall det finns något internet där. Kommer dock ha med mig datorn, don’t worry. Tror jag vet vad jag ska resa i dock, men måste ta reda på vad det är för temperaturer där nere, tänker mig att det är som en svensk sommar, men kan ju ha helt fel.

men nu är det dags för frukost!

 


  
  
 

taking it pineapple

 
 


Håller på att skissa upp en ny design till min lilla blogg, kommer försöka hålla den vit och clean men ändå försöka få in något personligt. Har dessutom äntligen kommit på ett bra namn förslag till klädmärket. Men vill inte avslöja, än. Avslöjar när jag börjar få fart på allt, hoppas ni stöttar mitt märke annars blir jag ledsen. Ni kanske vill veta lite vad märket typ kommer ha för typ av kläder, och jag ska säga er att just nu är det ju 2 klänningar en lång och en kort, en byxdress och en jeansjacka. Men om jag får fart på allt vill jag ha fler klänningar med vackra fall, och även linnen i härliga färger och mönster, tänk somrigt, tänk vardag men ändå fint och lite elegant. Har massor idéer det ända problemet är pengar, vet att tyg kostar, och sen kostar det att sy upp kläder hos andra, för jag kommer inte orka sitta och sy samma sak om och om igen kommer kanske sy 3 av samma vara till att börja med sen får vi se vad som är populärt, om något blir populärt och om något kan sy upp i masstillverkning. kommer även försöka hålla priset lågt, vet inte hut mycket allt kommer kosta men vet att dyra saker som ingen känner till säljer inte.

 


 

let´s escape

 
 
 
 
 


Här och med lämnar jag er, fast bara för några dagar, och inte just nu utan på tisdag. Det är nämligen så att ska flyga själv till Berlin och sen Polen. Det är inte så att jag ska klara mig helt själv där nere utan mina föräldrar och annat gott sällskap möter upp mig där nere. Det är nämligen så att en vän till mig och familjen ska spela i landslaget (innebandy) hon är bara året äldre än mig och jag är super imponerad på henne. Sen kommer det också bli lite shopping HAH. Har märkt att jag har blivit shopping beroende, speciellt den här månaden. Och jag som lovade mig själv att spara. Men nästa månad ska jag spara alla kvitton och räkna ut hur mycket pengar jag verkligen gör av med fast kan inte säga att de är så mycket eller lite jag gör av med varje månade eftersom jag måste typ göra de i några månader då och få fram en genomsnitt summa.. så kan bara berätta så hur mycket jag gjort av med i maj månad.  

Helt sjukt hur mycket det är som händer just nu, i morgon på en lördag ska jag vara i skolan kockan 09:00. Det är nämligen så att det är DesignDay på min skolan och det är utställningar och modevisningar. Dessutom förutom allt detta skoj som händer kommer jag vara modell till fyra olika plagg, var av i en av plaggen måste jag kanske gå i mina 13cm höga klackar med platå framtill, eftersom det är ett par byxor, höga midje byxor. Men mer kommer jag inte avslöja. Kommer vara fotografer där och dessutom kommer jag ha en personlig fotograf som fotar mig och utställningen, min mammi alltså. Men måste ta fram skor, smink och annat smått och gott till imorgon sen skriver jag ett nytt inlägg imorgon om hur det var.

 


 

i belive in pink

 
  
 
 
känning & armband från GinaTricot, converse från USA, jeans jacka - mammas gamla
 

MildhPress

Kort modevisnings video.

kungsträdgården

 
  
 
 
  
   
   
  
  
 


Har haft en sån sjukt skön dag idag, först börja jag ju 12.15 (tagit upp det typ tre gånger nu men ändå) sen en lektion, sen glass i Kungsträdgården (haha lyckades stava fel på Kungsträdgården i förra inlägget). Testade ju på Frozen yoghurt factory, det var kul att testa, man testar sig ju verkligen fram eftersom man inte vet smakerna. Hade vaniljglass och kola glass, kola glassen var inte god, sen hade jag jordgubbar, melon, ananas, vindruvor, choklad godis och salt lakrits strössel. Spännande blandning. Hade kolasås också. Hihi. Det var ju självklart massor med människor där och man känner sig så FAB när man står där mitt i folkmassan och blommorna och försöker bli fotad. Det roligaste var att det var bara sol på halva Kungsträdgården där då alla människor trängt ihop sig för att få någon fin bild i solsken.

 


 

som en solstråle

 
 


Känner mig lite som en solstråle, mår så otroligt bra nu när sommaren verkligen är på väg. Vet förra året hur dåligt jag mådde vid den här tiden och är så sjukt glad att detta år än så länge är bättre än förra. Ändå sen jag började på gymnasiet har jag mått bättre, kanske är för att första gången längtar jag lite till skolan, helt sjukt. Börjar 12.15 idag så bussen går om lite mer än 1 timme, så det är frukost i lugn och ro som gäller. Skulle städat nu på morgonen men vet att jag bara kommer börja sortera och allt så får städa när jag kommer hem och har mer tid. Tar med mig kameran och verkligen, verkligen hoppas att körsbärsträden fortfarande står i blom. 

 

Kan alla som skratta igår åt mitt inlägg där jag skrev om baby lips räcka upp handen?
<räcker upp handen>
Det jag egentligen mena var att jag köpt BABY LIPS från MAYBELLINE New York – Intense Care. Helt underbar som sagt, rekommenderar verkligen.


 

 
 
 
 

Don't dream your life, live your dream.

  
 
 
 
 


Har haft en så mysig dag idag, vaknade 07.30 i morse och var pigg, har aldrig hänt förut typ. Så jag tog en lång dusch, sen åt jag frukost ute i solen. Helt underbart! Fick sedan med mig Anna till Farsta, där jag egentligen inte kulle köpa något men bröt tyvärr den regeln.

Köpte världens finaste lång klänning som jag kan lägga upp bild på i morgon eftersom jag inte har bild på den nu och effekten blir så mycket bättre när man har den på sig än om man fotar den hängandes på en galge. Sen gjorde jag ett väldigt riskabelt köp, jag köpte ett par vita jeans. Vet att jag någon gång kommer göra misstaget och sätta mig någonstans där jag inte ska sitta och sen skämmas över det, men får lida med den tanken. Köpte även ett armband, vet inte vad det är med mig men har börja falla totalt för smycken. Kanske inte så mycket halsband men armband och ringar, speciellt ringar. Köpte även BB roll on för mörka ringar under ögonen och sen baby lip balm eller något sånt, köpte reparing care och ger den 11 av 10. Tidigare var mina läppar super torra, även typ lite "flagiga" och nu efter använt den två gånger är mina läppar super mjuka och fina.

Tog även en mysig lunch med lax bagel och is chai, underbart. Sen på kvälls kvisten tog jag och ebba en 6 km lång Jogg/Promenad/Power walk runda, super mysigt! Börjar 12.15 i morgon så det blir sovmorgon för min del sen har jag bara en lektion, så det är super skönt. Ska in till Kungstergården i morgon också så hoppas träden fortfarande står i blom, annars blir jag ledsen. Ska även då passa på att köpa frozen yoghurt i gallerian eftersom det inte blivit av än.


 

I won´t cry for you, my mascara is too expensive. - Adriana Lima


trehudrasextiofem dagar

 
 

Nu är det ju faktiskt så att idag är det TREHUNDRASEXTIOFEM DAGAR sen jag skrev mitt första blogg inlägg här på Blogg.se, lite kul. Vet om man ska fira det eller inte, och i så fall hur? Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva så i stället lägger jag upp det första jag skrev här på blogg.se.


 


 Som ni ser hitta ni både stavfel och en ganska "trött på livet text", hoppas mina inlägg ser bättre ut idag än vad dem gjorde då..  Faktan som står där stämmer inte längre, visst jag är fortfarande kort, and I lovin' it. Jag är 6144 dagar gammal, fyller 17 om 65 dagar och fyller 18 om 430 dagar. Och sist men minst, jag är singel. 
 

Ska jag vara ärlig skrevs det här inlägget den 20 april, sorry.
 
 

here we go again

 
 

Nu är det dags igen, Val Thoréns here we come. Imorgon klockan 13.?? Lyfter planet och vi flyger mot Italien där vi där ifrån bilar till Val Thoréns. Sitter just nu på sängen med en sovande ebba bredvid mig och försöker lista ut vad jag ska packa med mig. Ska hyra snowboard och boots där men kan inte hitta min hjälm. Så det är ju ett måste. Är sjukt trött men ändå lite taggad. Va liksom där för cirka en månad sen så hoppas snön är lika bra som då om inte bättre så att resan inte blir lite av en besvikelse. 

 


 


MildhPress

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Detta är dem ända bilderna jag har från modevisningen, försöker få tag på fler men vet inte om det kommer gå. 

 
 
 
 
 
 
 

Hoppet är en god frukost, men en dålig middag.

 
 
 
 

Modernt är sådant man själv bär. Omodernt är vad andra bär.


 
Är så over-excited inför imorgon, är så skönt, fick veta idag att vi skulle vara i stan 09.45 istället för 07.50 så lycklig sen slutar jag 14 istället för 15.45 så har ingen skola alls imorgon. ska ha med mig kameran så jag kan fota lite och hoppas på att det blir några bra bilder. ska även besöka frozen yogurt factory imorgon efter modevisningen det blir premiär, alla har typ varit där och har hört mycket bra om stället så har höga förväntningar. egentligen borde jag inte slösa pengar på glass men det låter så gott så jag tror jag offrar lite pengar på det. 
 
nu är det även bara snart fem dagar kvar tills jag åker tillbaka till Val thoréns med Ebba och 9 andra, ska dock åka bara snowboard den här gången så kommer väl ligga i en snödriva andra dagen med en bruten handled.
 
har börjat inse att jag sakta men säkert börjat älska kiwi och passionfrukt, speciellt kiwi, så himla gott. blev vädligt glad när jag märkte att mamma köpte hem det idag. lovade försig mig själv att inte äta upp alla ikväll och spara till frukosten imorgon. 
 

 
 
    
 
 
 
 

En regndroppe kommer sällan ensam.


 

Kände att alla behövde det idag, det har varit så grått och dystert idag, men ändå har jag känt dofter av sommar. Ni vet regnet som kommer en sommar dag som verkligen luktar sommar och värme. 

Var så skit skraj idag, skulle hålla tal och jag är inte direkt den pratglada typen bland människor som inte när närstående, och jag skulle prata om relationer. Jag kunde inte stå rakt och mina händer skakade, fattar inte vad problemet är, vill inte vara så himla rädd som jag är, började liksom gråta när jag pratade högt inför klassen i 6an. HAH.

 Är lite oroad eftersom jag beställde en baseboll tröja förra måndagen då det stod att det skulle ta 3 -5 arbetsdagar, och jag har inte hört något om orden. Vill verkligen ha tröjan den här veckan annars får jag maila och klaga. Blev 420.- kronor fattigare idag då jag åkte till tygcentrumet i Sundbyberg idag, fråga om det var grossistpriset och han bara "aaaah" och den räkna jag ut att jeanstyget jag köpte skulle kosta 82 kr/m grossistpris och köpte 3 meter vilket blir 246.- och jag tror inte hoodietyget kostade 174 kr/m, så är lite arg.

men blir lite gladare att lyssna på "Grade 8" av Ed Sheeran, ni borde lyssna på den!

 


 

 

dagens Lunch

 
 
 
 

100 squats & 100 sit ups (√)

 
 

home alone

 
   
 
 
 

Är som nästan varje helg ensam hemma en lördag kväll, kul. Men dem slutar ju alltid lika dant hög musik i lurarna och mig sjungandes och dansandes i badrummet, vet inte just varför badrummet men men. Bjuder självklart på alla bilder, är aldrig riktigt seriös på bilder, allt blir för seriöst då. Samma sak varje gång man ska ta en selfie eller fan vare heter haha vet att man kommer bli skit ful sen när den blir någorlunda okej blir jag bara, "who the fuck are you and what are you doing in my photo?!" 

Måste erkänna en sak för er, HAHA jag skriver mina inlägg på Word, för blogg.se rättar inte mina felstavningar, ni märker säkert de när jag skriver långa texter som är helt fuckt up och fel stavade, JA, JAG KAN INTE STAVA. Gillar Word, rättar mina misstag och så, I should marry that. Perfect wife. 

gillar inte samsung, ogillar det starkt, nästan hatar, men har lärt mig att inte hata saker så ogillar starkt. Jag fattar ingenting på en samsung och värst av allt jag har inga emijos (smile gubbar alltså tror det heter emijos)har inte ens ett fint hjärta, och om jag skickar samsunghjärtat kan inte min aiphone vänner se det, and that makes me sad. 

Jag ska tydligen spela två korpen matcher imorgon, med killar/gubbar mot killar/gubbar. Kul. Kommer typ dö. Vi ska möta dem som ligger tvåa i serien och dem som ligger sist som spelar skit fult tydligen, HAHA skriver jag inget imorgon kväll efter sex ligger jag väl på sjukan med ett brutet ben. Tänker positivt ni vet. Blev gaska ledsen idag när jag var i Farsta, det var ju gratis glass och vi kom 15 min efter det börjat ge ut och tacon fanns inte kvar så jag fick ta någon panda som smaka lakrits och den var inte god och dessutom spillde jag glass på tröjan. Det var inge kul.

 


 


happy and relief

 
JAG GJORDE DET! jag var på jobb jakt idag! frågade på fem affärer, där av 3 st tog mitt CV en bad mig att ansöka via internet och en bad mig komma tillbaka på en vardag då butikschefen skulle vara där. vet inte om det är bra eller dåligt men eftersom jag inte fick något "nej vill vill inte ha ditt CV eller dig!" så tar jag det som bra, bara hoppas på att någon ringer! bilden bjuder jag på.

life is a bitch

  

 

Vet inte riktigt hur jag mår orkar inte riktigt bry mig känns det som, försöker säkerhetskopiera mobilen så inget försvinner, men har suttit sen klockan tre idag, sen är jag väldigt nervös inför imorgon det värsta som kan hända är att jag bangar och inte vågar fråga. Ska få en ”samsung galaxy sII” som ja ska ha nu i helgen så fort jag har fixat allt på Iphonen som ska fixas men som inte vill fixas. Har aldrig haft en samsung galaxy förut eller typ en samsung så detta kommer bli intressant. Ska gå och lägga mig snart men måste bara berätta, spräck aldrig mobilen, den ångesten och desperationen jag har fått av att inte kunna se skärmen gör mig så sjukt ledsen jag har liksom redan dyslexi och syn problem och då att verkligen behöva anstränga sig så mycket för att kunna se skärmen får mig bara att känna mig efterbliven och ledsen. Inget illa ment mot dem som är det men jag som inte är det får bara en känsla över att jag har tappat något väldigt betydelsefullt.   

 


 

 
 

look at me, i´m fabulous!

 
Det finns inga ord för mina nya solglasögon. 
 
I det här inlägget skulle jag kunna skriva om hur min dag har varit, mina känslor, senaste modet, vad jag önskar att jag hade, hur mycket jag stör mig på att jag har en tofs på armen på bilden, vad funderar på att göra i sommar, vad jag funderar på att göra i helgen, vad jag funderar på att göra ikväll, men kommer inte göra det har två andra ämnen att prata om, CV & UngDrive.
 
____________________________________________________________________________________________
 
 CV 

Har ju skrivit klart mitt CV nu men jag har en sådan konstig känsla i magen, ska ut och söka jobb i morgon och jag vet inte om jag är nervös eller om jag längtar, lite av båda tror jag. Men liksom bekräftelsen att få ett jobb skulle ju vara helt fantastiskt. Jag har även en känsla i magen att det kommer gå helt okej. Dessutom får man gratis glass på pressbyrån i Farsta imorgon så om det går dåligt kan jag och Martina tröst äta.. Martina är mitt morala stöd. HAHA, vet inte riktigt vad jag ska göra eller säga eftersom detta är liksom första gången. Så det är nog därför jag är nervös, och jag längtar nog tills det är över.

____________________________________________________________________________________________
 
UngDrive
 

UngDrive kickoffen börjar 23 juni och jag är väldigt nervös fortfarande, Jag har en idé men har så många frågor till mig själv. Vad ska förtaget heta? Vad ska det sälja? Hur ska jag marknadsföra? Kommer det sälja? Kommer jag bryta ihop? Kommer jag behöva sitta uppe på nätterna? Kommer jag kunna ha ett annat jobb samtidigt? Är jag säker på att jag inte kommer bryta ihop? Måste jag få tag på ett ställe där jag kan sy upp kläder? Måste jag skapa en hemsida? Kommer ekonomiarbeten bli en pain in the ass? Kommer jag hinna med mitt liv? Kommer jag få sitta och jobba hela tiden? Kommer jag inte få jobba alls? Vad fan ska företaget heta?? Kommer jag behöva förbereda mig? Ska jag börja förbereda mig nästa vecka? Hur fan driver man ett företag?

 Jag börjar tvivla på att detta är en bra idé men är ändå så förväntas full, kommer antagligen bryta ihop men ska försöka att motverka det. Kommer också nog köpa tyger och tillbehör nu på vårterminen då jag har mitt elevkort på tygcentrumet i Sundbyberg jag inte kommer behöva lägga massa pengar på tyg och tillbehör. Funderar även på att börja skissa upp idéer, vill inte vara oförberedd, då kommer jag bryta ihop. Vill ha mönster, tyg och idé klar när allt börjas. 

 

Kommentera också gärna förslag på klädmärkes namn som jag skulle kunna använda! 

____________________________________________________________________________________________

 

 


white and black

 
 
 
 
 
 
 

ungDrive

 
 
vet inte riktigt om jag ska vara glad eller nervös, men har tdligen fått en plats att få starta ett eget företag i sommar. kommer få black out och börja gråta där borta eller något. dessutom det som är lite dåligt är att kickoffen är på min födelsedag. vissligen kommer det vara på dagen och jag ska nog ha mysgrillkväll på kvällen men ändå, det är på min födelsedag. kommer ihåg när jag fyllde 15, då firade jag min födelsedag i karlstad på selected player läger bland okända människor.. kul.. där vi hade typ fys i 3 timmar och två st 2h innebandy pass.. så jag hade fått fira min födelsedag 1 vecka innan jag fyllde år. och om jag ska göra samma sak nu vet jag inte om jag kommer klara speciellt när det handlar om något som jag blir nevös över att tänka på, måste liksom komma på en idé på något som kan sälja (vilket antagligen kommer handla om kläder) sen ett namn på företaget, sen måste jag våga mig ut så jag kan sälja. kommer dessutom försöka fixa så jag har ett jobb samtidigt, så min sommar kommer väl vara ganska busy. fick dessutom reda på att jag kan ha med mig kameran på tisdag så jag kan fota modevisningen!
 

arg.

 Snacka om att dagen bara kan vända. Orkar seriöst inte. Blev jagad, tappa mobilen på gummigolv och hela framsidan sprack. Orkar inte. Grät som fan för jag orkar inte laga både fram sidan och baksidan. Baksidan kostar inte så mycket men framsidan kostar fan 400.- och jag orkar inte lägga pengar på det. Orkar verkligen inte, och det är inte direkt så att jag kan skjuta upp det för man kan inte ens sen skärmen på framsidan + det lossnar glasbitar så fort man petar på den. Funderar på att fixa det idag efter skolan men som sagt jag orkar inte ta mig in till stan för att slösa 400.- dessutom skulle jag kunna säga att han som slog på min hand som gjorde att jag tappa mobilen får betala men jag är verkligen ingen sån person som vågar eller brukar skylla på andra folk och låta dem betala mina saker, känner mig hemsk då, men orkar verkligen inte lägga 400.- på något jag inte har gjort.

 
 
 

so dam happy!

Helt sjukt lycklig, igår när vi hade ”mentors tid” kollade vi på en modefilm, och jag råkade självklart somna.. sen efter lektionen bad min mentor mig och 3 vänner att stanna kvar i aulan och min första tanke var.. Fan var det vi fyra som somnade och nu ska få skäll eller något? Jag förväntade mig det värsta. När alla gått ut ur aulan utom vi säger då min mentor, jag behöver er inne i stan på tisdag, ni ska var påklädare på en modevisning. Ni ska fixa till sista på kläderna, klä på modellerna, sen får ni se på modevisningen och efter det ska jag fixa lunch kort så ni kan äta ute. JAG ÄR SÅ ÖVERDRIVET LYCKLIG! Där satt man och förväntade sig det värsta och så får man veta att jag ska hjälpa till på en modevisning, överlycklig.