i totally rock these pants

 
 
 

Idag sög ju, känns som någon försöker dra ut mina tänder samtidigt som någon annan knäcker min käke. Inge kul. Fick i mig lite yoghurt och te men känns som jag måste typ mixa soppan till lunch. Längtar inte även om jag är hungrig. Redan tagit Ipren och ska ta en till om någon timme. För er som inte fattar vad som händer kan jag säga att jag var hos tandläkaren igår. redan då låg jag och grät i tandläkarstolen när dem försökte få in den nya metall tråden i dem där fyrkantiga plattorna, hon la hela sin vik på min käke och trodde seriöst att den skulle gå av. Tur att stolen var super skön i alla fall. 

träffade Didrik igår och vi kollade på två filmer, HAHA han var förvånad över att jag inte hade sett dem för han verkade gilla dem jätte mycket. HAHA. filmerna var "the perks of being a wallflower" & "500 days of summer" första filmer var bra och gullig, andra filmen hoppade mellan tid så den var lite förvirrande. HAHA. 

har lovat mig själv att idag ska bli dagen så jag skriver klart mitt CV och jag lovar att jag inte ska skjuta fram det. sen ikväll ska jag hem till Anna med laget och har tjej mys det kommer bli gos, hoppas munnen känns bättre så jag kan äta.. Annars får jag väl sitta där med ett glas vatten. Men oavsett kommer det bli bra för saknar laget. Inte träffat dem flesta på ett tag och det blir lite tomt utan dem. 

Älskar att jag inte har någon aning om vart mina kläder kommer ifrån när jag lägger upp bilder på dem. Byxorna fick jag av mamma för ett bra tag sen och tröjan har jag sytt, och strumporna ja, dem är väl säker från HM HAHA.






» Dear

Vilken snygg blogg du har!:)

Kolla gärna in min blogg om du vill, http://heydear.blogg.se

Svar: tack så mycket! kollar gärna in :)
michelle hertzberg

2014-03-25 » 12:26:53
» ellen

gud va fin du är!! och din design är riktigt fin :):)

Svar: Tack så mycket gör mig så glad att höra! Kollar in din blogg snart :)
michelle hertzberg

2014-03-25 » 17:36:46

Usch vilka snygga byxor du har… helt kär! Har sökt liknande jättelänge.. Tror du att de finns kvar?

Svar: Vet att det finns/fanns liknade på Cubus kolla där :D
michelle hertzberg

2014-03-28 » 19:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback